Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: NooN Premium 9 .85 Taze !
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Açıklama ; Arkadaşlar Proğramı Knight Online Klasörünün İçinde açın Knight Bul Bölümünden Knight online.exe Dosyasını Bulun Ve Seçili Hale Getirin Sonra Diğer Ayarları Yapın 7 Kat Exp Bug & Duvar Hek Bölümlerini Onayla Server 1 Veya Server 2 Yi Seç Oyuna Giriş İD ni Yaz Serverini Seç Olimpia Edana Vs Vs Gibi Sonra Giriş e Tıklayın Ve Oyuna Bağlanın Unutmayın Knight Online Klasörü İçerisinde açacaksınız Proğramı Yoksa Knight Online.exe yi Bulmaz.

İndir / Download
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Coder ; Franke$tain

Tarih 29.05.2008

Çok Taze Kullananlar Çok Menmun Ve Tekrar söylüyorum ( Alıntıdır )
Truva atı ve virüs var!!!
var mı virüs yha
yaa indirdim virüs yok ama hata verio
sana icindeki virğsleri sayayım
Nod32 guncel tarattım bisi cıkmadı ama
dosyaya tıkladıgımda :
Win32/IRCbot.trojan
Win32/injector.**
** sakın sasırmayın yada yalan demeyin kayıtları gosteririm vlahah
Time Module object Name Threat Action User Information
23.05.2008 22:16:49 AMON file C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\inst_NooN Premium 9 .85.exe probably a variant of Win32/IRCBot trojan quarantined - deleted Event occurred on a new file created by the application: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.813\NooN Premium 9 .85.exe. The file was moved to quarantine. You may close this window.
Time Module object Name Threat Action User Information
23.05.2008 22:17:51 AMON file C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\inst_NooN Premium 9 .85.exe probably a variant of Win32/IRCBot trojan quarantined - deleted Event occurred on a new file created by the application: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\Rar$EX09.031\NooN Premium 9 .85.exe. The file was moved to quarantine. You may close this window.
Referans URL