Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Cehemnemde Knight Bagımlısı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ebani : Hoşgeldin yavrum burasi cehennem.
player : a yeni mi geldi bu map yaw hic haber vermiyorler hee
Zebani: ne diyorsun la sen hadi gec iskence odasina
player : yaw dur nere gecioz bi boss bakak belki bisiler cikmistir parasizliktan söküldü iflahimiz zaten
Zebani : la yürü ne parasi burda para mara lazim olmaz
player : hadi len lufersona nasil gececem parasiz marasiz masallah eline almissin bi raptor üstünede cekmistin shelleri anLamion halimizden
Zebani : raptor ne lan ne diosun sen delirtme lan adami gec su isgence odasina
player : bagirma lan tamam tamam bi swift bas bari
Zebani : sen odaya gec ben bascam sana orda zwifti mwifti
player : bi mage bul tp lesin
Zebani : layn alin bu cocugu basimdan ne manyak bişey bu böyle
player : la cok konusma 80 lv abim tek gecer sana valla he
Zebani : ben tek gececem simdi senin 7 ceddine
player : aa küfür edior ss ni cektim olm vercem siteye görürsün 2 qüne yersin banı
Zebani : lan manyak sus git isinee lannn
player : lan nerden tp olcaz lufersona gitcem ne bicim bi map bura yaw monster yok boss yok
Zebani : yok ben bunla baş edemeyecem şeytani cagirayim en iyisi
Şeytan : ne oluyor len burda ne bozuon len cehennemin huzurunu günah işlemissin gec baba baba cek iskenceni cik olm delikanli adama yakismiooo
player : wayy abi sen gm misin az önceki kazma küfretti 7 ceddime flan banlasana abi sunu
Şeytan : su manyagi cehennem doktoruna gösterin kafayi yiyicem yoksa ne dio bu
Cehennem doktoru : Efendim teşhini koyduk asiri miktarda knightkolik bu cocuk siz bunu en temizi gönderin dünyaya yoksa burasi pis kariscak..
player : hop lan nere getirdiniz böle dandik bi mapa tp parasi vermeden sutluyorsunuz olmuyor abi gm lige yakismioo...
zuhahhahaha :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D
hahaha
acayip konik süper yaa cvalla
kaç kere güldüm bilemezsin
devamınıda ben hazırlıcam parti fln karışcak işin içineeeeee
hadi yaz buraya mesaj at ben oraya ekleyeyim
çok gzl saol paylaşm için:D
bişey değil
Referans URL