05-19-2008, 08:11 AM
ebani : Hoşgeldin yavrum burasi cehennem.
player : a yeni mi geldi bu map yaw hic haber vermiyorler hee
Zebani: ne diyorsun la sen hadi gec iskence odasina
player : yaw dur nere gecioz bi boss bakak belki bisiler cikmistir parasizliktan söküldü iflahimiz zaten
Zebani : la yürü ne parasi burda para mara lazim olmaz
player : hadi len lufersona nasil gececem parasiz marasiz masallah eline almissin bi raptor üstünede cekmistin shelleri anLamion halimizden
Zebani : raptor ne lan ne diosun sen delirtme lan adami gec su isgence odasina
player : bagirma lan tamam tamam bi swift bas bari
Zebani : sen odaya gec ben bascam sana orda zwifti mwifti
player : bi mage bul tp lesin
Zebani : layn alin bu cocugu basimdan ne manyak bişey bu böyle
player : la cok konusma 80 lv abim tek gecer sana valla he
Zebani : ben tek gececem simdi senin 7 ceddine
player : aa küfür edior ss ni cektim olm vercem siteye görürsün 2 qüne yersin banı
Zebani : lan manyak sus git isinee lannn
player : lan nerden tp olcaz lufersona gitcem ne bicim bi map bura yaw monster yok boss yok
Zebani : yok ben bunla baş edemeyecem şeytani cagirayim en iyisi
Şeytan : ne oluyor len burda ne bozuon len cehennemin huzurunu günah işlemissin gec baba baba cek iskenceni cik olm delikanli adama yakismiooo
player : wayy abi sen gm misin az önceki kazma küfretti 7 ceddime flan banlasana abi sunu
Şeytan : su manyagi cehennem doktoruna gösterin kafayi yiyicem yoksa ne dio bu
Cehennem doktoru : Efendim teşhini koyduk asiri miktarda knightkolik bu cocuk siz bunu en temizi gönderin dünyaya yoksa burasi pis kariscak..
player : hop lan nere getirdiniz böle dandik bi mapa tp parasi vermeden sutluyorsunuz olmuyor abi gm lige yakismioo...
player : a yeni mi geldi bu map yaw hic haber vermiyorler hee
Zebani: ne diyorsun la sen hadi gec iskence odasina
player : yaw dur nere gecioz bi boss bakak belki bisiler cikmistir parasizliktan söküldü iflahimiz zaten
Zebani : la yürü ne parasi burda para mara lazim olmaz
player : hadi len lufersona nasil gececem parasiz marasiz masallah eline almissin bi raptor üstünede cekmistin shelleri anLamion halimizden
Zebani : raptor ne lan ne diosun sen delirtme lan adami gec su isgence odasina
player : bagirma lan tamam tamam bi swift bas bari
Zebani : sen odaya gec ben bascam sana orda zwifti mwifti
player : bi mage bul tp lesin
Zebani : layn alin bu cocugu basimdan ne manyak bişey bu böyle
player : la cok konusma 80 lv abim tek gecer sana valla he
Zebani : ben tek gececem simdi senin 7 ceddine
player : aa küfür edior ss ni cektim olm vercem siteye görürsün 2 qüne yersin banı
Zebani : lan manyak sus git isinee lannn
player : lan nerden tp olcaz lufersona gitcem ne bicim bi map bura yaw monster yok boss yok
Zebani : yok ben bunla baş edemeyecem şeytani cagirayim en iyisi
Şeytan : ne oluyor len burda ne bozuon len cehennemin huzurunu günah işlemissin gec baba baba cek iskenceni cik olm delikanli adama yakismiooo
player : wayy abi sen gm misin az önceki kazma küfretti 7 ceddime flan banlasana abi sunu
Şeytan : su manyagi cehennem doktoruna gösterin kafayi yiyicem yoksa ne dio bu
Cehennem doktoru : Efendim teşhini koyduk asiri miktarda knightkolik bu cocuk siz bunu en temizi gönderin dünyaya yoksa burasi pis kariscak..
player : hop lan nere getirdiniz böle dandik bi mapa tp parasi vermeden sutluyorsunuz olmuyor abi gm lige yakismioo...