Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Fifa 2009 ilk görüntüler..
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

valla güzele benziyo ama yinede bi deneriz
I sorry atma bu fifa 2004 görüntüleri :) sen de bize kaka lamaya çalışıyorsun.Hem fifa bunla ilgili açıklama daha yapmadı.

Adams22 Yazılan:
I sorry atma bu fifa 2004 görüntüleri :) sen de bize kaka lamaya çalışıyorsun.Hem fifa bunla ilgili açıklama daha yapmadı.

ben bununla sizi kandırmaya çalışmıyorum ben bulduğum yerin yalancısıyım.bulduğum yerde Türkiye'nin fifa serileri ile en çok ilgilenen site.işte siteden bir yazı:

Arkadaşlar Fifa 2009′un çıkmasını dört gözle bekliyoruz. Ancak zaman geçmek bilmiyor. Biz en iyisi Fifa 2009 çıkana kadar oyunla ilgili bazı detayları konuşalım. Fifa 2009 da öncelikle grafikler müthiş olacak. Zaten Fifa her geçen gün teknolojinin el verdiği kadar oyunlarını yükseltiyor ve Fifa serilerini her yönüyle en üst seviyeye çıkartıyor. Oyunumuzda
maçı durdurup menüye girdiğimizde güzel şarkılar çalınması. Fifa 2009′un şimdiden çok tutulacağı belli.
Ve oyunda tanınmış futbolcuların kendine özgü istatistikleri ve hareketleri olacak. Kavgacıysa kavga edecek durgunsa
olay çıkarmayacak. İşte Fifa 2009 un bazı özellikleri bunlar.

birde şu:
Fifa 2009 oyunu gelecek yılın Eylül Ekim döneminde piyasalarda olacak.Fifa 2009 demo’ya ise yine gelecek yılın aynı döneminde ulaşılabilecek…

Referans URL