Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: SimCity 4: Rush Hour İncelemesi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
yıllar öncesini hatırlarım, Simcity ilk çıktığı zamanlar çok ses yapmıştı. o zamanlar böyle oyunları bulmak imkansız olduğundan, kimse oyunun başından kalkamıyordu. o günden bu yana Maxis firması o kadar çok Sim oyunu yaptı ki, ben sayısını çoktan unuttum. Karıncaları bile konu alan bir oyun vardı ki, ben sadece duydum, oynamadım. SimCity 4 çıktığı zamanlar ise, olaya son nokta konmuş oldu. Şehir kurma simulasyonu artık en uç noktasına gelmişti. Geriye bu oyunu zamanla ek paketlerle geliştirmek kalıyordu. İşte bu ek paketler yavaş yavaş dökülmeye başlıyor.
yıllar öncesini hatırlarım, Simcity ilk çıktığı zamanlar çok ses yapmıştı. o zamanlar böyle oyunları bulmak imkansız olduğundan, kimse oyunun başından kalkamıyordu. o günden bu yana Maxis firması o kadar çok Sim oyunu yaptı ki, ben sayısını çoktan unuttum. Karıncaları bile konu alan bir oyun vardı ki, ben sadece duydum, oynamadım. SimCity 4 çıktığı zamanlar ise, olaya son nokta konmuş oldu. Şehir kurma simulasyonu artık en uç noktasına gelmişti. Geriye bu oyunu zamanla ek paketlerle geliştirmek kalıyordu. İşte bu ek paketler yavaş yavaş dökülmeye başlıyor.

Rush Hour ek paketi, adından da anlayacağınız gibi trafikteki sorunları konu alıyor. Trafik derken sadece kara yolunu düşünmek hata olur. Hava, kara ve deniz yollarının kontrolleri bu oyunda size devrediliyor. Tabi hafif durum karışık olabiliyor. Ama zaten sizin de istediğiniz bu değil mi?

Oyuna eklenen en güzel özellik, bir araba seçerek şehrinizde dolaşabiliyor olmanız. Heryeri istediğiniz gibi dolaştığınız gibi, kullandığınız araca göre de görevler alabiliyorsunuz. Mesela itfaiye kullanıyorsanız yangın söndürme veya kedi kurtarma gibi görevleriniz oluyor. Bu görevlere hoş espriler de katılmış ki, sıkıcı olmasın. Eklenen bir diğer özellik ise, şehirde yaşayan kişiler ile yüz yüze görüşme imkanınız olması. Yani oturup konuşarak memnun oldukları ve olmadıkları şeyleri öğrenmeniz mümkün. Bizi yöneten kişilerin yapmadığı bir olayın oyunlara kadar eklenmesi ne kadar ilginç bir durum.

Oyunda herkesi belirli rotalardan gitmeleri gereken yerlere yollayabiliyorsunuz. Ayrıca yolların yapımı da size ait olduğundan, trafiğin sıkışmaması için çok ince fikirler üretmeniz gerekiyor. Oyunda bazı kilit noktalarına dikkat ederseniz, pek sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Oyun aslında zor değil, aksine eğlenceli olsun diye yapılmış. Fazla uğraştırmıyor. Ayrıca oyuna Sims oyunundaki karakterlerinizi ekleyebiliyorsunuz.

Oyunu oynamak için orjinal SimCity 4`e ihtiyacınız olacak. Oyunun kontrolleri de zaten asıl oyun ile aynı. Sadece yeni eklenen u-Drive modu, yani şehrin içinde dolaşma modu kontrolleri değişik. Zaten bu değişiklik de oyunun kilit noktası. Bu olmasaydı yavan bir genişleme paketi olacaktı.

Oyunun grafikleri ve ses efektleri ilk oyun ile aynı haliyle. Aynı motoru kullandığından oyunda fazla bir görsel gelişme olmamış. Olmasını de beklemek yanlış olur çünkü oyunun grafikleri zaten oldukça güzeldi. Ses efektleri de fena değil. Asansör müziği diye tabir edilen müzikler sizi sıkabilir ama diğer efektler oldukça güzel.

Bu genişleme paketini, SC4 sahipleri mutlaka almalılar. Şu ana kadar zaten ondan sıkılmış olmalılar ve oyuna taze kan pompalanması gerekli. Bu nedenle hiç düşünmeden alın ve kurun. Pişman olmayacaksınız.
Referans URL