Taa 30 nisanda juri olduğum bu yarışmada , katılım süresi dolduktan hemen sonra jurilikten atıldım. Ve şimdide yarışma listesindeki bi kaç kişi katılamıyacağı halde inatla katılım süresi doldu diyip geçiştiriyorsunuz. Sizin benle probleminiz nedir ? mahalle arkadaşınız felan olsaydı alırdınız ama Ferracon. Ben sadece fikrimi beyan ettim 25 mayısta nasıl jurilik yapıcam dedim oks var şu var diye. Amma afra tafra yapmışım diye jurilikten kovdunuz üstelik yarışmaya da almıyorsunuz. Yani sorun eskiden banlandımsa yada eski üyeliğimle küfür etmiş olmamsa YingYoyo'nun da katılmaması lazım. Yada onun gibi bir çok kişi... Aslında problem katılım süresi dolması değil. Bana gareziniz olması. Bana garezinizin olmaması için daha ne kadar yardım etmeliyim ? Daha ne zaman güveniceksiniz ki bana ? Yardım etmek için site bile açıyorum ve bir allahın kulu uğramıyor üstelik küfür bile yiyorum. Bu kadarmı kinci bi millet olur...
Forumdaki herkes çok garip davranıyo sağı solu belli değil. Bunu o kişilerin zeka yaşlarına veriyorum. Bu konuda hiç bi türlü hakaret etmememe rağmen siliniceğini ve üstüne banlanabiliceğimi umuyorum. Ve herkes gibi ben de yarışmaya katılmak istiyorum.
Orda sen aytık pes yazdın Ferraconn*da sinirlendi madem pes dedi...
Madem 25 mayıs yaptınız yarışmayı. Katılım neden uzamadı ? Sonuçta bu genel bi yarışma yani birileri hangi tarihte katılırsa katılsın sonuçta oyununu 25 mayısta bitirmicek mi ? Bitiremezse gönderemez. Gönderemezse kazanamaz. Akıl var mantık var.
Kardeşim bende senin yarışmaya katılmanı isterim iyi rakip olurdun ama sure bitti.Artık ilerdeki yarısmalara katılırsın.
iyide 20 kişilik listenin 4 kişisi gereksiz yer kaplıyor çünkü 4 kişisi yarışmaya katılamıcak.Bu durumda boş yer olmaz mı ?
evet oluyor.ferroconn* la sen yinede bir konuş.
o zaman ilk yarışmacı olcam deseyin hemen bi laf görünce atlıyon sonuçta sen haksız çıkıyon sonrada bilip bilmeden konuşuyon bunu geçende yaptın msnde bu hatanı düzelt veya hiç konuşma FeRRaCoNN* şimdi haklı haksızmıyım ?
Fazla tartışma olmasın! Ferraconn abi cvp verir..
Evet Sen Çok Bilmiş Gibi Yazılar Yazdığın İçin Jurilikten Çıkarıldın.
Sana her konu sanş verdik, ama hiç bir laftan anlamıyorsun. Senin 9 nickini süresiz banlamışız ve artık bu üyeliği ile iyi niyetli davranır, eskiden yaptığı hataları tekrarlamaz diye düşünerek Juri olma talebini olumlu karşıladık ama sen değişmessin hala aynısın. Bu sebeblerden ötürü site yöneticilerine verdiğin sıfır güven nedeniyle yarışmaya katılamassın!
Burda sana kimsenin garezi yok, aksine senin millte dalaşma havan var.
Kendini burda kral sanıyorsun ama bizler tarafından piyon olarak görüldüğünün farkında değilsin.
bu nasıl forum ya herkes ayrı manyak hey yarabbim.Sanki herkes çok biliyor.Yakında Game Maker'i her ince ayrıntısına kadar anlattığım ve makaleleri 0dan benim yazdığım sitemi yayınlayacağım.Adresi yazarım tabi ezik adminler reklam yaptım sanarda banlarlar

valla ben bildiğimi iddaa etmiyorum çünkü biliyorum..