Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: emonz siteden ayrılıyomuş
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
oy verin ayrılsınmı ayrılmasınmı
bana ö.m. atmış buyrun:

İşte yolun sonuna geldik.Görüşürüz kardeş çok yakında siteden ayrılcam.Sitede beni istemeyenler var napsamla ying yoyo.Kimsenin huzurunu bozmak istemem.DAha gitmiyorum ama gitme ihtimalim var bye bye
AYRILMAKMI DUYMAMİŞ OLİİM AYRILMAZ o HİPERİNDEN
eet bende tam böle konu açacaktım durum ne olursa ona göre gitcektim sen açmıssın saol
konuyu muhabbet bölümüne taşıdım burda daha çok bakan olur
emonz gerekli şeyleri özel mesajla yazdım zaten ama bu kadar emek verdin bırakmayız seni haberin olsun.
evet emonz
teşekkürler
asla ayrılmana izin veremem
kararın ney?
teşekkürler arkadaşlar ama oylama daha bitmedi kararımı yarın akş** sölicem
yoo niye ayrılsinki ayrıca biz senin siteden ayrılmanı istemedik dur bugün senle msn'den tartışmıştık o konuşma kayıtlarından göster bize evet evet göster bize bakalım nerde senin siteden gitmeni istedik bizim sitemimimz şuydu:
Cs bölümünde Cs hileleri için konu açtığımdan konumu kitledi sebebi ise ben bu konuyu daha önce açtım
ne bilebilrimniki senin açdığını ayrıca senden önce açanlarda oldu seninkiler kitlensin neyse ben kavgayı bitiriyorum böyle anlamsız küçücük birşeye kavga değmez.
Ayrıca Ben YingYang
aslında senin banlanman lazım

2. üyelik yasak!
yoo bu 2. üyelik değilki başka üyeliğim olsa buna neden ihtiyaç duyayım_???
2. bi üyeliğim yokki olsa neden buna ihtiyaç duyayım???
haa 3 üyeliğim vardı 1.'sinin kredisi bitince 2.ye geçtim 2.'side emonz saolsun 2.de abbas göçtü 3. de bu :D
"Ayrıca Ben YingYang"

yalan atma yinyang banlandı ondan yingyoyo diye tekrar üye oldun deme seni yakında tekrar banlattırcam
bunu açmamaı feracon istedi :D
banlanınca ban kalksın dedim oda açsın yeni üyelik bişeler yapsın dedi
:D
gülümsemelerinden açıkça belli senden istemedi
yaw anlatamıcam heralde sürekli inkar etme benim fazla üyelik açacak nedenim yo çok oluyorsun ama :@
Merhabalar..Emonz bu siteden gitmemeli, ama onun kararı.Bence gitmemeli...Onu istemeyenler varmış, istemiyorsanız siz gidin.Ayrıca anket hoşuma gitmedi PC delisi.. "Ayrılsın Pislik" bu ne yaa?Biraz terbiyeli ol.

YingYoyo Yazılan:
yaw anlatamıcam heralde sürekli inkar etme benim fazla üyelik açacak nedenim yo çok oluyorsun ama :@

ferraconn a bildirdim bile haaaaStongue

Sayfa: 1 2 3
Referans URL