Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Yardım Edene +5 Rep
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar Ben uçaklı Bir Oyun Yaptım Ama uçak Hep Yerde Duruo Ssad Ssad Ssad Ssad Yukarda Başlatmak İstiyorum Ne Yapabilirim (Yani uçağın Havada Durmasını İstiyorum) Yardım Edene +5 Rep Good

eğer Yardım Etmezseniz Başka Bir Proje Hazırlamam Gerekicek Ve Bu Proje İçin 7 Gündür uğraşıyorum Yani Yardım Etmezseniz Bu Proje Çöp Olcak :::icon_biggrin:::
oyun 3D'mi ?
Evet
eğer uçağın bir modelse d3d_draw_model komutundaki z olan kısmı artır havada gösterir eğer 2 boytulu floor koduyla çizdiriyorsan aynı şekilde 1 ve 2. z kodlarını yükselt
+rep :D
eğer uçağın bir modelse d3d_draw_model komutundaki z olan kısmı artır havada gösterir eğer 2 boytulu floor koduyla çizdiriyorsan aynı şekilde 1 ve 2. z kodlarını yükselt
+rep :D esirgemeyin :D
Olmadı Onları Denemiştim Zaten :D Daha Yok Mu?
EEEee Yardım Etmicekmisiniz YingYoyo Biras Daha Yardım Et İşe Yaramasa Bile +5 Vercem
Off Yardım Edicek Yok Mu????????
Onların olması lazım başka bi kod bilmiyorum birde CREATE bölümünde z ile ilgili bi kod mutlaka yazdırmışsındır onu yükselt evt onu yükselt Olmadı bi derman daha KAMERA objen yada başka bişe d3d_set_projection llu olan kodda z from z to var o z li yerlerle oyna mutlaka olur bu 3'ünden biri mutlaka olur.
translation ile yap ?

d3d_transform_set_identity();
d3d_transform_set_translation(x,y,50);
d3d_model_draw(mod,0,0,0,texture);
d3d_transform_set_identity();

xyz 3 lüsü orda 0 olarak kalsın.
Referans URL