Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: ARKADAŞLAR ÇOK ÖNMEZLİ LÜTFE OKUYUN
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ben bir oyun yaptım game makerde daha doğrusu taslak oyunu tam bir bilgisayar oyunu yapamadım yani oyunu açınca oyun game maker üzerinden düzenleme/düzenlen
lebilir şeklinde açlılyor bunu nasıl düzeltebilirim.bu taslağı nasıl bir oyun yapabiirim. lütfen yardım edin.....??????!!!!! Ssad:ssad:Ssad:ssad:
yardım etmek isterim ama biraz daha açsan şu konuyu
Diyor ki, Ben düzenlenebilir dosyamı nasıl executable haline getirebilirim. Çok basit. File menüsünden create executable'a tıkla. Oyunun ismini yaz ve kaydet.
Evet Arkadaş Yeni Galiba Çünkü Yeterince Açık Anlatamadı. File>Create Executable>OyunAdı>Kaydet>BuKadar

WakeUp Yazılan:
Evet Arkadaş Yeni Galiba Çünkü Yeterince Açık Anlatamadı. File>Create Executable>OyunAdı>Kaydet>BuKadar

Ohhhooooo o Kadar Yardım Ettik -Rep Bile Alamadık Oynamıom Ben Ya!

WakeUp Yazılan:
Ohhhooooo o Kadar Yardım Ettik -Rep Bile Alamadık Oynamıom Ben Ya!

bence repi hakettin sana +rep veriyorum

konuyu aç
Diyor Ki Ben Yaptığım Oyunumu EXE Haline Getiremiyorum Nasıl Getirebilirim Bende Dedimki File>Create Executable>OyunAdı>Kaydet>BuKadar
sağolun
Referans URL