Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: 3D Oyunda de oyununuza yakınlaştırma(zoom) koyun
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar son örneğim olarak fazla ders veremedim ama zoomlamayı öğreteceğim:
sadece yapacağınız tek şey kameranızdaki projection kodundaki z from ile z to ya eğer fare açılı FPS yapıosanız ordaki variable+global.zoom
eğer fare açılı FPS değilse sadece global.zoom yazın.
Oyuncunuza da mouse_buttondan sağ tuşu ekletin bastığında global.zoom=25
sonra mouse_release bölümünden sağ tuşu seçin global.zoom=0 yapın
bu kodlardan kanas tüfeğinizi zoomlayabilir pardon zoom değil yakınlaştırabilirsiniz +rep isterim :D
Anlatım biraz karışık olmuş yeni başlayanlar anlamayabilir... Yinede teşekkürler 3D oyun yapmadığım için işime yaramaz ama neyse anlatmışsın o kadar... ;)
bu kodu daha yeni öğrendik geçen göstermiştin bana :D

napsam

çok güzel anlatmışsın saol..
saol napsam :D ayrıca oordaki zoom=40 yazan yeri daha fazla yaparsanız daha fazla zoom alırsınız :D
Hep ezber. Bi kere bu kod her kamera motoru için çalışmaz. Mesela fpslerde bazı yerlerde , tpslerin bazı yerlerinde , platform kameralarında çalışmaz.
Bu kodda bug olabilir yani oyun hatası olabilir diye düşünüyorum. Mesela aşırı derece zoom yaptığımızda öyle zoom yaptık ki oyun hatasından cismin arkası göründü. Böyle bir olasılık var mı?.

edit: Çok bug var ve çok basit. Ben bi zoomlarım taa her cismin arkasını görürürüm. Boşuna mı yapıyorlar GMC Forumundaki adamlar o kadar "Sniper Zoom Tutorial" ??
Sayfa: 1 2
Referans URL