Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Pusu:Uyanış download
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Link 1: Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Link 2: Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Link 3: Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Link 4: Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Link 5: Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

demo versiyonunu bulamadım bu yüzden full versiyonunu verdim.forum kurallarına aykırı ama bu sadece Demo Oyunlar bölümünde Full oyun paylaşımı yasak heralde..eğer yanlış birşey yaptıysam linkleri silebilirsiniz..
Evet full, paylaşım yasak ama linkleri Ö.mesajla verebilirsin.
hayır sonuçta bir Türk oyunu olduğu için koydum demo vesiyonunu bulsaydım onu koyacaktım ama burda full oyun koymak serbest heralde ama Türk oyunu olacak örneğin eti yamiyi yayınlamışlar o full bir oyun..
uzman mod arkaşlarımdan biri şu konuyu kilitlesin

full oyun paylaşımı yasak
dedim ya Eti yami de var oda full versiyon ama koymuşlar..
Referans URL