darkorbit hilesi buldum 2 kontör ile 150bin uridyum kazanıyorsunuz BIG 251001 yaz 6600 a gönder sonra gelen mesajda ip adresini yaz 150bin uridyum kazan
sallama be bunun yüzünden kaç köntör gidiyo bide 2 kontör yazmış!!!
efeefe arkadaşım kodu yanlış yzmışsın 224096 yazınca oluyor ben denedim
Arkadaşlar size DarkOrbitin mükemmel hilelerini göstericem:
1-)BIG yazıp boşluk bırakıp 240504 yaz sonra 6600 a yolla.
2')Daha sonra hilenin etkili olabilmesi için gelen mesajı (oyunda sol üst köşede yazıyor) id nizi yollayın
3-)Sizden toplam 4 kontör gidicek ve hesabınıza 260.000 uridyum aktarılıcak.
4-)eğer kredinizin 100 milyon olmasını istiyorsanız BIG yazıp boşluk bırakıp 240504 yaz sonra 6600 a 2
kez peşpeşe yolla İd boşluk KREDİ yazıp cevapla gelen mesajı ve krediler aktarılsın.
NOT:Uridyum hilesinde bazen 2 kez atmanız gerekebiliyor ilk seferin de olmassa tekrar yollayın bana
bikaç kere olmuştu.
Bu arada darkorbitteki hesabımın nick i acheron kasmak isterseniz bu hilelerden sonra gerek
kalmıcak ama kasabiliriz 8 irisli goliye full lf3 e sahipim x3 le 12.000 vuruyorum.
Bu kadar hile ve size yadım teklifimden sonra bir teşekkürü hakettim sanırım...İyi oyunlar
arkadaşım ben 14 levelim darkorbitde 50.981.599 tecrube puanım var goliathım var 8 tane ririm var 32 taneden LF3 lazerim var yane bu konuda uzmanım anladığın gibi... bi kere 48 kontör gidio ve 150 bin uridium değil 15bin udrium veriyor
efe arkadaşım çok saol.dediğin yolu uyguladım ve gerçekten işe yaradı.çok teşekkür ederim.
efendiace senin bu yazdığın yolu denedim ama 5000 inci vercez diyo ve 200 konturüm gitti yazmayın böyle yalan yanlış şeyler cok küfür ettim
efendiace:
darkorbit için kodları 6600 dan yanlış kod mesajı verdi 3 kez
efendiace:
darkorbit için kodları 6600 dan yanlış kod mesajı verdi 3 kez
tande kardeş kodları yanlış yazmılş olaiblirsiniz 1 dakka içinde hesaba aktarılacaktır vs. yaz dı mı nasıl oldu valla bilioom bende oluo
darkorbit hilesi buldum 2 kontör ile 150bin uridyum kazanıyorsunuz BIG 251001 yaz 6600 a gönder sonra gelen mesajda ip adresini yaz 150bin uridyum kazan
SAKIN YOLLAMAYIN!!!
Bunu ben biliyorum... Çok zeki olduğunu sanıyor arkadaş....
Attığınız mesajla 40 kontör gidiyor. Ve oradaki o kod 251001 midir nedir o karakter idniz olacak herif kendi idsini yazmış....
KONU KİLİT + ÇÖp
BIG yazıp 317655 yazın daha sonra 6600 a yollayın size bir mesaj gelcek bu mesajı sol üstteki id nizi yazarak cevaplayın ve 250.000 uridyuma sahip olun ancak birkez yolladığınızda çoğu zaman işe yaramıyor 2-3 kez yollayın her mesajda 2 kontörünüz gidecek...Bir teşekkürü hakettim sanırım...iyi oyunlar..Bu arada yardım almak isterseniz nickim blood ve vru luyum size yardım edebilirim...
ARkadaşlar üstteki kodu yanlış yazmışım çok pardon 314799 a yllamanız gerekiyo üstteki mesaj için pardon...
ya YALANCILIK yapmayın...
BIG boşluk ID'nizi yazın. öle yollayın
ancak 250.000 uridyum yalan sadece 5000 uri gelior ve 45 kontör
K.G.o.s bu sistemin kod açığını yok edio çok mu iyi biliosun da burda konuşuosun.Serverlar ipd ile çalışır bu kodu yolladığın zaman ipd nin şifresi kırılıyo ve idini gönderdiğinde urileri sana yolluyor...Lütfen çok iyi bilmediğin konularda fazla yorum yapma....
Arkadaşlar size DarkOrbitin mükemmel hilelerini göstericem:
1-)BIG yazıp boşluk bırakıp 240504 yaz sonra 6600 a yolla.
2')Daha sonra hilenin etkili olabilmesi için gelen mesajı (oyunda sol üst köşede
yazıyor) id nizi yollayın
3-)Sizden toplam 4 kontör gidicek ve hesabınıza 260.000 uridyum aktarılıcak.
4-)eğer kredinizin 100 milyon olmasını istiyorsanız BIG yazıp boşluk bırakıp
240504 yaz sonra 6600 a 2
kez peşpeşe yolla İd boşluk KREDİ yazıp cevapla gelen mesajı ve krediler aktarılsın.
NOT:Uridyum hilesinde bazen 2 kez atmanız gerekebiliyor ilk seferin de olmassa
tekrar yollayın bana
bikaç kere olmuştu.
Bu arada darkorbitteki hesabımın nick i acheron kasmak isterseniz bu hilelerden
sonra gerek
kalmıcak ama kasabiliriz 8 irisli goliye full lf3 e sahipim x3 le 12.000 vuruyorum.
Bu kadar hile ve size yadım teklifimden sonra bir teşekkürü hakettim
sanırım...İyi oyunlar