Arkadaşlar Game Maker Grubu Kuruyorum Katılmak İstiyen Mesaj Atsın
Katılanlar Arasında Bu Özelliklerden Biri Olan Varsa İyi Olur :
Güsel Grafik Çizimi
Daha Önce 2D Oyun Yapmış
Daha Önce 3D Oyun Yapmış
Ses Efektlerini Bulabilicek Veya Yapabilicek ve
Game Maker 6.1'i İyi Kullananlar Katılırsa Daha Güsel Olur.
" Proje Ne ? " Diye Sormayın Grup Kuruyoruz Katılmak İstiyen Mesaj Atsın.Yaptığımız Oyunları Burada Sergiliyiceğiz.
Sayfayı sık sık Yenilicem
Grubumuz :
Wake Up
Da Puff
Ses efekti bulabilir ve yapabilirim ve güzel grafik çizimim vardır ama game maker kullanmadım katılabilirmiyim ?
Tabi Gruba Katıldınız 5 Kişi Olalım Projeleri Göndercem.
yabmam gerekn birşey varmı ?
Hayır Arkadaşım Şimdilik Yok Ben Ses Efekti İsticem Senden Ama Şimdi Değil(Bu Arada Diet MP3 İle Seslerin Boyutunu Düşürebilirsin Ve Aynı Dosyayı 5 Kez Geçirirsen Dietten Sonra 500KB Kadar Düşük Bir Boyuta Sahip Olucaktır Ardından Bir Programla Waw 'a Çeviririz).
Ses efekti yapabilrim ama sesim kötüdür
bide evde internetim yok
Yardım Edebiliceğine İnanıyor Musun? İnanıyorsan Ekliyorum.
Gruba Eklendiniz Bir Hatırlatma Yapıyım Buraya Üye Olan Kişiler Aynı Zamanda Fun Clup'ede Eklenmiş Olurlar Yine Grubumuzun Fun Clup'u
ses efekti ypabilirim ,ben ressamlardan daha güzel resim çizerim o açıdan grafik konusunda yardımım dokunur siteye geleli cok olmadı daha kimseyi tanımıyorum böylece tanışmış olurum.
ayrıca (yazmayı unuttum.)birsürü şarkım var eğer repstar gibi bişey yapmak istersenizde müziklerini ve grafiklerinin bi kismisi ben ypmak isterim
Gruba Eklendiniz Yazın Çok Güsel Bir Çalışma Yapıcaz
benide yazın gruba daha önce game maker 5.3 ile 2d çalışmalarım oldu ve ses efektleri yapabilirim PLEASE !!!!!.......
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
BUDA YAPTIĞIM ESKİ Bİr OYUN OYUNUN AMACI SARI NOKTALARA DEĞMEYEREK CANAVARLARA DOKUNUP PUAN KAZANMAK

+ REP PLEASE
ŞİFRE : 123456789
Konu yanlış yerde kardeş oyun yapımı/game maker bölümüne taşınması gerekiyor.
Yok Artık Böyle Bi Proje Hiç Birinden Ses Çıkmadı Hepsi FISS..Mesaj Atan Yok..Güa Proje Yapıoz..
bn ses efekti yaparım bu işte uzamn bile diyebilirm
bn ses efekti yaparım bu işte uzamnm bile diyebilirm