Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Şikayetim var
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
::icon_neutral::::icon_question::Madd
bu game maker yarışması benim fikrimdi sahtekarlar.insan bi izin ister.bu yarışma fikri bana aitti diom.daha önce çok benzer bi konu açmıştım bununla ilgili.katılım normal gidiodu.sonradan bi baktım hiperoyun game maker yarışmsaı çıktı.pehh...sahtekarlar!!!sakın katılmayın bu yarışmaya siz bana özgü olan "game maker" yarışmasına katılın.ayrıntılı bilgi için
Banlanman söz konusu olabilir..Ayrıca sitenizin reklamını yapmayınız!
arkadaşım belki admin senin sözünden dolayı daha ayrıntılı ve daha açık bir yarışma yapmak istemiştir kimseyi suçlaymassın dikkat et!!!!
Unutmaki hiperoyun türkiyedeki tek düzgün game maker portalı ve en büyük dyiebilirim. Çünkü googlede araştırma yaptım ve oyunsitesinden başka hiç biyerde gm portalı yok. Bu sebeple bu forumun yapıcağı yarışma elbetki bir çok kişinin ilgisini çekicektir. Sebebi buranın daha çok bilinmesi ve kazanılıcak ödüllerin bu forum için yaptığı oyunlara deymesidir. Yani senin sitene girilmesini pek bekleme. Ben de konuyu açtıktan sonra pek beklemedim zaten.
Yarışma yapmak için kendi sitemiz adına senden izin mi almamız gerekiyor? Bu şaçma sapan konular açarak ancak kendinizi rezil edersiniz başka bir işe yaramaz.

Yarışma yapmazı isteyen bir üye bana özel mesaj atmış bende ondan dolayı bu yarışmayı düzenlemeyi uygun gördüm.

alibolat Yazılan:
hiperoyunda game maker da oyun yapabilme kapasitesine gelmiş bir çok üye var.diyorum ki şöyle güzel bir yarışma organize etseniz herkes kendi fikirleriyle bildikleriyle güzel bir oyun yapsa.ve jüriler oyunu değerlendirse.ve ufak tefek ödüller verilse güzel bir yarışma olur.daha önce bu forumda yarışma düzenliycem diye 2-3 üye çıktı ama onlar forumda yetkili olmadığından katılım olmadı.bu yüzden direk sizin organize etmenizi istiyorum.

şimdiden::mrgreen::

Yarışmanın Benimdi Die Bişi mi Olur Saf Adam. Bu Yarışmayı İstiyen Düzenler Buna Kimse Karışamaz. Burdan Sana Ve Ailene Şuanda söylediğim Küfürleri Armağan Ediyorum :) . Ayrıca Sana Küfür Ederdim Burdada Ama Neyse.İNADINA YAPIYOR VARMI Bİ DİCEĞİn? Git Bakalım Mahkemeye Ver Kim Haklı Çıkacak?? Üstüne Birde Tazminat Davası Açma Hakkını Kim Alıcak?? SSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
kaybol git kardeşim senin fikrini çalan olmadı bu hiperoyunun yarışması biz hiperoyun a katılıyoruz seninkine katılmıyoruz |||
Sayfa: 1 2
Referans URL