Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Sonic Riders İnceleme
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Sega'dan yeni bir sonic macerası daha , benim ilk dikkatimi çeken şey giriş videosu oldu.Resmen oynamalıyım dedirttiriyor.Oyun içi grafikelrine gelirsek gerçekten güzel ve diğer serilere gör daha iyi bir griğe sahip.Kontrollerden bahsedersek biraz karışık ama öğrenmesi kolay ancak ben fren tuşunu öğrenemedim . Ok tuşları ile kontrol ediyoruz f ve x kullanılıyor

Hikayemizin konusu; gizemli bir şekilde çalınan kaos zümrütünü arıyoruz.Aslına bakarsak, zümrütün çalınmasının pek bir gizemi yok çünkü kimin çaldığını biliyoruz. Kendilerine Babylon Rogues dedikleri bir takım hırsız tarafından çalınıyor. Zümrütü geri alabilmek için, sonic ve takımı, Babylon Rogues hırsızları ile Ex World Grand Prix denilen ve Dr. Eggman tarafından düzenlenen bir turnuvaya katılıyorlar.En çok ilgim çekende Çoklu oyuncu bölünmüş ekranda dört oyuncuya kadar oynayabilme imkanı sağlıyor Sega bize.İyi Oyunlar Dilerim !

Arkadaşlar yazı tamamen bana aittir !!!
Referans URL