Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Yarışmacıların yaptığı oyunlardan kareler, bilgiler vs.
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Yarışma 25 mayısa kadar tüm hızıyla sürecek ve yarışma heyacanını bir nebzede olsa tüm herkesle paylaşabilirsiniz.

Bu bölümde isteyen yarışmacı yaptığı oyundan demo ekran görüntülerini başlayabilir. yöneticilerin değerlendirmelerini alabilir ve diğer yarışmacılar hakkında fikir sahibi olabilir.

Oyununuzun ekran görüntüsünü
Oyununuzun hikayesini
Oyununuzun türünü
vs. bilgileri paylaşmak isteyen yarışmacılardan bekliyoruz.

Tekrardan hatırlatmakta fayda var;

Yarışma 25 MAYISDA SONA ERECEK elinizi çabuk tutun Stongue

Başarılar herkese Bravo

OYUNUNU BİTİRENLER AŞAĞIDAKİ LİNKTEKİ ÖRNEĞe GÖRE BANA YOLLASINLAR OYUNUNU

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Herkese başarılar diliyorum game makerı bilmediğim için ben katılamayacağım ama arkadaşlara başarılar.
bi projem vardı biraz uzun sürebilirdi ama madem 10 mayısta bitecek farklı bir projeye geçmem gerekiyor ::icon_evil::
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Oyununuz güzel gözüküyor.Juriler bu oyunu ilk 3 alır... 1. kim olur bilemem...
Rockstar TR oyununun resimleri etkileyici gözüküyor.
ama o öncedende yapıyodu bu oyunu haksızlık!
::RockStar TR'nin oyunlarında çok dikkat çekici birşey var. Arabalar 2D spritelerden oluşuyor. Yani orda sadece bir düzlem var ve o düzlemin üzerinde bir araba resmi var. Ama fazla fark edilmiyor. 3D gibi gözüküyor. Ama bazen de fiziğe aykırı durumlar da gözleniyor bu yüzden...
::Tehlikeli uçuş adlı oyunumla katılacağım. Eski versiyonu çok saçma gibiydi ama yeni versiyonu çok güzel bence.
::Daha modeller az ama askeri karargah, tank, helikopter vs. modeller koyacağım. Oraları bombalayacağız. Sonra rakip uçaklar da gelebilir. Bu oyun çok zaman alıyor geliştirmesi.
::Bakalım beğenecek misiniz. 2D sprite olarak pervanemiz var kırmızı. Güzel değil ama şimdilik duruyor sadece. Sonra düzelticem. Oyunumda bir teknik arıza nedeniyle ara vermiştim. Ama düzelttim devam ediyorum.

Yorum yazmadan geçmeyin. Hiç yorum yazılmıyor da benim oyunlarıma. :D
Bir de yarışma süresine umarım oyunum yetişir.
Resimlere bakılırsa yarışmanın baya çekişmeli geçiceği gözüküyor.
Yorumun için teşekkürler. Başka yorumlar da istiyorum.
Oyundan yeni bir resim daha geldi. Askeri çadırı eklemeyi başardım. Önceleri bu çadırı 2D oyunumda üstten görüntü bir 2D sprite olarak kullanacaktım. Ama bu oyunumda kullandım.

Yakında askeri bir araç ve uçak savar yapacağım. uçak savarlar ateş edecek ve onları patlatarak askeri bölgeyi bombalayacağız.

Ben daha yeni başlıcam :)
ama kendime güveniyorum.
@keremc95, resimlere bakarsak bu oyun istikbal göklerde oyununa bayağı bir benziyor. Bu duruma bir açıklık getirmisin?
Ben pek güzel oy verebiliceğime inanmıyorum. 3d oyunlarda perspektif diye bişey vardır. Mesela keremc nin uçağı sanki ters yöne bakarmış gibi duruyo. Rockstarda ise insanlar ince kartondan yapılmış gibi gözüküyo ve ayrıca rockstar oyununu daha önce burda yayınlamıştı. Neyse yani 10 mayısa kadar güzel bi özen gösterilmişse diyeceğim bişey yok ama şu durumlarla ben derim ki , ayarlamayı bilmiyosanız kaliteli 2d oyun yaparsınız.Ayrıca rockstarın oyununda kontrol zorluğu var. Araba fiziği hakkında bi tane şey yok.

xantier_v10 Yazılan:
Rockstarda ise insanlar ince kartondan yapılmış gibi gözüküyo ve ayrıca rockstar oyununu daha önce burda yayınlamıştı. .Ayrıca rockstarın oyununda kontrol zorluğu var. Araba fiziği hakkında bi tane şey yok.

insanlar tek boyutlu.oyunu daha önce hiçbvir yerde yayınlamadım.oyun bitmeden nasıl yayınlayım ki?.siz deneme exesini diyorsanız onda oyun oynama sansınız yok o sadece grafikler felan görmek içindi.o dedigin arabada fizik felan yok o denemedeydi.bu oyunun o deneme ile fazla bir alakası yok her sey nerdyse değişmiş durumda.yani arabada güzel fizik var.Teşekkurler.BÜTÜn YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR.

oyunlar çok güzel görünüyorlar herkese başarılar
Model yapamıyosanız , 3D yapmayın. Sadece öneri..
yaa bende uçak simulasyonmu yapsam yoksa FPS mi karar veremedim :D hangisi yapayım
ben deathmatch'ın 2. versiyonunu yapmayı düşünüyorum hatta başladım bile :D
Bence YingYoyo sen FPS yapmaya devam et :D .
Ferraconn senin yorumuna geliyorum. Oyun "İstikbal Göklerde" oyununa benziyor diyorsun. Evet o oyuna benziyor. Red Ace Squadron adlı bir oyuna da benziyor ayrıca. Yani uçaklarla ilgili bir savaş oyunudur. "Tehlikeli uçuş" %100 kendi kodlarımdır. 0'dan 100'e kodlar benimdir.
KEREMC95 oyunun güzel oyuna benziyor bence ilk 3'e girebilir.nede olsa sıfırdan böyle oyun yapmak zor iştir.sende emek vermiisn karşılığını mutlaka alacaksın.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans URL