Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Görünüm: gta san andreas dikkat edilmemiş ipuçları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
CJ nin eskiden hayvan terbiyecisi olduğu
Smoke un evinin teyzesinden miras olduğu ama teyzesi ölmüş ona para kalmış groove street dışında oturmasının sebebi buymuş (yada palavara)
smoke zirveye ulaştığında beni hatırla demesi
ryder ve smoke un sweet yokken hep cj i aşağılamaları
hep onu geri gönderme çabaları
ryder ın aslında hiç bir serserilik yönü yok çünkü hiçbir dövüşün içine girmio hep kaçıo
ev soyma görevinde ev sahibini uyandırıp cj i içeri sokuyo tehlikeye atıo
ordu görevindede onu tehlikeye atıp kapıyı açmasını istio ama gariptir askerlere o savunma yapıo

smoke insanlar kalplerini ve gözlerini aç***ı demesi cj e bi uyarı
smoke surekli bir kitaptan bahsetmesi
smoke un rus mafyalarından korkması
cj smoke öldurrdukten sonra ne buyuk kayıp demesi
cj bi görevde smoke hiç değişmemişsin dio smoke haycanlanıp asla dio(aslında abartıo eskiden çete bağlıydı şimdi ise tamamen kopmuş)
ryder ın cj e groove artık buyuyemez demesi (swet yokken yıldırma çabaları)
CJ rydera gungelecek beni sinirlendirmemiş olmak için dua edeceksin demesi
jethro cjin surüşünü beğenmio ona üstü kapalı bi şekilde kursa gitmesini tavsiye edio
jizzy arabası için ona papanın arabası gibi davran dio
zero 28 yaşında olduunu söluo
woozie den chinatown dan aldığımız ilk görevde arbadan dışarı düşman çetelere ateş edio (kör olmasına rağmen)
CJ i daha cj konuşmadan tanıo
cesar ve t-bone durmadan ese dio herhalde bone da ya italyan ya ispanyol
jizzy nin t-bone matematikte zayıfsın demesi
cj in san fierro da tennepeny ilk gördüğünde döndüğünü görmek guzel demesi (niyeyse )
Emmetin cj brain olarak tanıması öldüğünden 5 yıl geçmiş olmasına rağmen
truth un 15 seneden beri araba kullanmaması mothership i nie aldın o zaman
mothershipi 1967 de alması
truth un BEN ANNEMLE ASLA İLİŞKİYE GİRMEDİM İSTEMEDİ DEMESİ BU CUMLEYE ÇOK ŞAŞIRDIM
yine truthun mafya onların işini vice da rüşvetle alana kadar demesi bu bahsettiği vice city
truth bazen uzaylılardan bashsedio yılan kafalılar dio
carl kenle koleje muhasebe okumak için girmedim dio
ryder ın kendl e tecavuz etme girişimi

ARKDAŞLAR GERÇEKTEN BUNLAR İÇİn ÇOK uĞRAŞIYORUM TEK TEK GÖREVLERDE HEM YAZIYORUM HEMDE OKUYORUM HEPSİnİ BEN BULDUM İNANINKİ BİTİRDİĞİM OYUNU TEKRAR BİTİRİYORUM 1.5 SENE DE BİTİRDİĞİM OYUNU (NEO GİBİ GÖREVLERDE NE YAPACAĞIMI BİLMEDİĞİM İÇİn VE TR YAMA OLMADIĞI İÇİn)Şu ANDA 2 GUNDE YARISINDAN FAZLASINI BİTİRDİM LUTFEN EMEĞe SAYGI GÖSTERİn HATALARIM OLMUŞTUR sİZ DE DUZELTEBİLİRSİnİZ sİZDE BÖYLE GARİp CUMLELER GÖRURSENİZ YAZABİLİRSİnİZ
Referans Adresler