Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Görünüm: 1527 Dupe Tarzı 20 m
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
1527 patch için knight oyununa yapılmış dupe gibi bir hile buldum biraz önce. 2 defa denedim ve 2 sine de 2-2,5 saat içinde 20m hesabıma aktarıldı. 2 serverda denedim ve ikisinde de 20m'i aldım. diğerlerini henüz denemedim. bir sorun olursa buraya yazın çözelim.

kullanılışı;

1- linke tıklayın ve giriş yapın.
2- daha sonra knight online'a normal olarak girin ve en fazla 2,5 saat içinde hesabınızda göreceksiniz.
her türlü sorunda tormotore123@hotmail.com a yazabilirsiniz. en geç 1 gün içinde yanıtlarım.

not: bu 20m bedavayı "www.formbuddy.com" sağlıyor. onlara hepimiz adına teşekkür ederim. eğer siz de teşekkür etmek isterseniz giriş yaptıktan sonra çıkan sayfanın sağındaki reklamlara günde bir defa tıklayın. kolay gelsin.

link: http://knightonlinefree.20m.com/firstlog...ee20m.html
Fakeeeeeeeee sakın inan mayın
manager61 Yazılan:Fakeeeeeeeee sakın inan mayın

kardeşim ben 2 defa yaptım neden fake olsun. hem daha 2 saat olmadı konu açılalı. nereden biliyorsun fake olduğunu. yada dediklerimden hangisinden yoola çıkarak fake olduğunu düşünüyorsun. ;)
kanka burda nnasıl gircez
fake xD hiç bulaşmayın bnce
bEYLER DAHA ÖNCE BÖYLE BİŞEY GELDİ SAKIN YAPMAYIN HEPSİ YALAN AMA İyİ pİLAN pİLANA SAYGI :D
** piç kandırıyo sizi sakınaa
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler