Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: HalfLife+Cs Kurulumu Resimli Anlatım !
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye olan arkadaşlarımızın HalfLife ve CounterStrike kurulumunda sıkıntı yaşadığını gördüm ve resimli anlatımla bunları bu konuda paylaşmaya karar verdim.Resimler az ama açıklamalar gayet açıktır.

Lütfen takıldığınız yada yapamadığınız yerleri yazınız.Size daha iyi yardımcı olmaya çalışacağım.

İyi akşamlar... Bye

+ Rep verirseniz çok sevinirim. Good

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Eywallah koray güzel olmuş eline sağlık

napsam

Güzel yapmışsın eline sağlık!
Eyvallah arkadaşlar sizlerde sağolun.

napsam

konu güzel olduğu için sabitliyorum...
Koray SağoL Kardeşim Bide Bana Cs 1.5 Full ve Half Life Full Bulabilirmisin Sorunsuz Çalışan Şimdiden Thanks ... !!!
bilgi için teşk.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL