Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Birisi Oyun Yapımını Anlatabilir mi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Ben şimdi game maker yükledim ama oyun yapamadım o programın türkçe link var mı ya da bana oyun yapma anlata bilirmisiniz resimli olsa ii olur

Yapana Rep
iyide oyun yapmayı pat diye anlatamayız ki burda .sitede bir sürü döküman,belge,herşey var bu bölümün önemli konularını iyice gözden geçir o zaman çok kolay anlarsın
iilede istiyosan linkler burda :
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. (ekitap)
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.(gm dersleri)
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.(gm dersleri2)
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.(nesneler)
yukarıdaki linklerden yararlanabilirsin
game makerin türkçesi yok türkçe e-kitabı var ve oyun yapmak o kadar kolay değil sitede takıl baya öğrenirsin zaten
ya ne kadar uşengeçsiniz insan bi siteyi araştırır..
Referans URL