04-22-2008, 12:27 PM
Anneden Kaçış 2 'yi Çıkardım!
Bağzı sahtekarlar daha önce başka forumlarda yayımladığım için o linki alıp benim yapımım diye herkeze yutturmaya çalışıyorlar!
Bunda karnınız aç!Ama anneniz kötü biri(bunu anneden kaçış 1 i oynayan zaten biliyordur çünkü sizi ana caddede kovalıyordu
)
Onun için size param yok gibi bahaneler uyduruyor bu arada kendisi tıkınıyor.
.sİzde ısrar edince anneniz ve arkadaşları sizi kovalamaya başlıyor.Aynı Pacman gibi Aç olduğunuz için hamburgerleri toplaya toplaya kaçın.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
+++Rep Plz!
Bağzı sahtekarlar daha önce başka forumlarda yayımladığım için o linki alıp benim yapımım diye herkeze yutturmaya çalışıyorlar!
Bunda karnınız aç!Ama anneniz kötü biri(bunu anneden kaçış 1 i oynayan zaten biliyordur çünkü sizi ana caddede kovalıyordu
)Onun için size param yok gibi bahaneler uyduruyor bu arada kendisi tıkınıyor.
.sİzde ısrar edince anneniz ve arkadaşları sizi kovalamaya başlıyor.Aynı Pacman gibi Aç olduğunuz için hamburgerleri toplaya toplaya kaçın.Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
+++Rep Plz!