Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Counter Strike hakkında Aradığınız herşeyi bulurum
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Evet arkadaşlar yapamadığınız veya aradığınız bir program varsa bulurum.

NOT:Wall istemeyin sitede wall vermek yasak
Başlayabilirsiniz
oyunlardan hic anlamam kurulması vb haric..
cafemiz var cs 1.5 yuklu onları silip yerine cs in en son versionu sanırsam 1.6 veya hangısıyse onu yuklemek ıstıyorum ama bana musteri zırt pırt gelipte yok bunun versıyonu dusuk yok oyuna gıremıyorum yok key ıstıyor,yok amca oglum su harıtada oynuyor bende oynıyacam yok dayı oglum internetten oynuyor bende onla oynamak ıstıorum yok multıde bırbırımızı falan goremıoruz demıcekleri bısı yapmak ıstıyorum :) sitede ararken senın msjına takıldım hıc gezmedım sıteyı bu konuda yardımcı olursan sevınırım.umarım benı anlamıssındır.
rep manyaa yaparım senı :)

NYMO Yazılan:
oyunlardan hic anlamam kurulması vb haric..
cafemiz var cs 1.5 yuklu onları silip yerine cs in en son versionu sanırsam 1.6 veya hangısıyse onu yuklemek ıstıyorum ama bana musteri zırt pırt gelipte yok bunun versıyonu dusuk yok oyuna gıremıyorum yok key ıstıyor,yok amca oglum su harıtada oynuyor bende oynıyacam yok dayı oglum internetten oynuyor bende onla oynamak ıstıorum yok multıde bırbırımızı falan goremıoruz demıcekleri bısı yapmak ıstıyorum :) sitede ararken senın msjına takıldım hıc gezmedım sıteyı bu konuda yardımcı olursan sevınırım.umarım benı anlamıssındır.
rep manyaa yaparım senı :)

Cs 1.6 non steami indirip kurarsan hiç bir sorun yaşamassın. Herhangi bir key filanda sormaz non steam versiyon. İnternet üzerinden ve landan da oynanabiliyor.

1.6 nın steam burdan indir : Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Patch dosyasını burdan indir

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Patchi cstrike klasörünün içine kuracaksın.

Not patch dosyasını indirmessen online oyunda bazı hatalar verebilir. Örnek oyunda yazılar gözükmüyor.

tesekkurler..inmeye basladı dosyalar en kısa zamanda sana bıldırecem durumu ınsallah dedıgın gıbı olur hersey.
CaylakOyuncu ben yokken actıgım konuyla ilgilendiğin için teşekkür ederim !
bunu yükledikten sonra serverlara girebiliyormuyuz?girebiliyorsak non-steam serverları mı yoksa her türlü servera girebilirmiyiz?şimdiden teşekkürler
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL