Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Türkiye için yazıyoruz..
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
buraya cumhuriyet,Atatürk,Türkiye hakkında güzel sözler yazalım malum ülke yavaş yavaş elden gidiyo tepkimizi gösterelim birilerine..

Yaşasın cumhuriyet!
Türk öğün çalış güven!
öğün değil övün :D
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
işler böle gitmiyo malesef ama bunu duyanlar kesinlikle ibret alır
Ey türk gençliği 1. vazifen türk istikbalini ve istiklalini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.Bu temel senin en kıymetli hazinendir.İtikbalin yegane tmeli budur.
Sadece bu paragraf benim tüğlerimi kabartır herzaman türk olmakla guru duyduğumu hatırlatır en kızıdğım nokta şu saf olmayalımm
Kıbrıs savaşını kazandık kıbrıs başbakanı köylerde konuşuyor.
Şehit diyorsunuz asker diyorsunuz silahla kazanamadıklarını söylüyorsunuz ama allahın uydurası bi antlaşmasına güle oynaya imza atıyorsunuz işte bu bizim ne kadar düştüğümüzü gösterir Lütfen nicklerimizi değil isimlerimizi türkçe yazalım doğru yazalım yazılarımızda yha bu qüzel şhey yha diye ydurası kelimeler kullanmayalım necdet arkadaşımızın çtığıbu konu bence çok iyi yapmış ii ki açmış admin bunu sabitlersen iyi olur.kıbrıs örneğide şuydu yabancıya kanmayın söleyin bana kimin giysisinde türkçe kelime var şahsen benim hiçbirinde yok çünkü piyasada yok.
Neyse ben hiçbir yazımda ingilizce bişe yazmam türkçe yazarım ben Türk'üm Türkçede yazarım Türkçede konuşurum
Atatürk'ün izindeyiz
Evet Atatürk'ün izindeyiz
Sayfa: 1 2
Referans URL