Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Görünüm: Spider-Man 4 - (Örumcek Adam 4)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Muhabbet bölumü olmadığı için çoğu konumu yanlış yerlere açıyorum kızmazsanız sevinirim.

Yapım yılı: 2009
Sure: ?

Spider 4'ün Senaristi Belirlendi
04-02-2008 __ Serinin her bölumunde farklı bir senarist ile çalışan Sam Raimi, Spider Man 4'ün senaryosu için de geleneği bozmadı. Faklı senaristlerden çıkma Örumcek Adam serisinin daha özgun olacağı yönunde bir inanç taşıyan Sam Raimi için, dörduncü bölumun senaristi sanıyoruz ki, onun bu inancını pekiştirecek. Spider Man 4'ün senaryo yazarı Zodiac'ın senaristi oldu.Seriye katılmanın kendisine oldukça heyecan verdiğini söyleyen James Vanderbilt, mevcut grevin kendisini çok fazla etkilemeyeceği yönunde yeşil ışık yaktı.

Henuz Sam Raimi'nin yapımcı mı yoksa yönetmen olarak mı filmde yer alacağı belirlenmezken, filmin çekim aşamasına ne zaman başlanacağı da soru işaretleri taşıyor.

Raimi ve Örumcek Adam 4
27-06-2007 __ Örumcek Adam serisinin yönetmeni Sam Raimi duvarlara tırmanan kahramanın geleceği hakkında emin olmadığını söyledi. Örumcek Adam 3'ün gişede elde ettiği buyuk başarıya rağmen dörduncü film için ne Raimi ne de başrol oyuncuları Kirsten Dunst ile Tobey Maguire ile bir anlaşma yapılmaması Sony'nin dörduncü filmle ilgili farklı planları olduğu yönundeki söylentileri doğruluyor.

yönetmen Raimi, "Sony Pictures daha fazla Örumcek Adam filmi yapmak istiyor. Bense henuz bu konudaki geleceğim hakkında bir şey bilmiyorum. Benim için Kirsten ve Tobey olmadan bir filmi yapmak gerçekten çok zor olur. Umarım Sony filmi yönetme önerisini ilk bana yapar." şeklinde konuştu.

Hazırlayan: Pc Delisi

:D Bye :D
Referans Adresler