Arkadşalar oyunumda 135 puana ulaşınca hepsi yok oluyo ama 2 . bölüme geçmesini istiyorum ??? 135 ' inci puana ulaştığında 2. bölüme geçerken hem bir yazı hemde diğer bölüme geçmesini istiyorum ?? Bana ayrıntılı anlatana +3 rep ! ama kod falan koymayın kodsuz action bölümle bir şey olamazmı ??
Soru : 2 ( Kodları main 1 falan gibi orda bir yer var " code " yazıyor on ualıyorum atıyorum hangi event deniyosa içine kodu yazıyorum oyunu açıyorum olmuyor ne yanlışım var ??? )
Arkadşalar oyunumda 135 puana ulaşınca hepsi yok oluyo ama 2 . bölüme geçmesini istiyorum ??? 135 ' inci puana ulaştığında 2. bölüme geçerken hem bir yazı hemde diğer bölüme geçmesini istiyorum ?? Bana ayrıntılı anlatana +3 rep ! ama kod falan koymayın kodsuz action bölümle bir şey olamazmı ??
Soru : 2 ( Kodları main 1 falan gibi orda bir yer var " code " yazıyor on ualıyorum atıyorum hangi event deniyosa içine kodu yazıyorum oyunu açıyorum olmuyor ne yanlışım var ??? )
sürükle bırakta step evente score menusunde 8 gen score var onu aç
operation=langer than vaule=135 buna ok de daha sonra altına control menusunden 2 tane uçgen var bunlar parantez anlamına geliyo onları kullan arasınada şunları yap
main2 menüsünden konuşma baloncuğu resmi var işte o mesaj yollamaya yarıyo onu aç içine kazandınız vb yaz arkasınada next room aksyonunu kullan
if score( mssage next room ) şeklinde olucak bunun kod şeklinde olanıda var
anlatamadıysam macomil-mehmetali@hotmail.com msn adresim
yardım ederim