Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: oyununuza şifre koymak
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Kendi yaptığınız oyunun herkesin oynamasını istemiyorsanız. Şifre oluşturmak istiyorsanız aşağıda yazacağım kod tam size göre . Öncelikle 1 tane "obj_parola" isminde obje oluşturalım. Aşağıdaki yazacağımız kodu obj_parolanın Create Eventine koyalım. Execute a piece of codenin içine yazalım.

Kod:
gerceksifre="123456" //Şifremizi 123456 diye belirledik. Siz bunu değistirebilirsinizde.

girilensifre=get_string("Şifre gir",1);    //Kullanıcıda karakter girmesini istedik. Girilen karakteri "girilensifre" ye kaydettik.

if (gerceksifre=girilensifre);     //eğer girilen karakter gerceksifre'ye eşitse aşağıdaki satırın çalışmasını sağldk

{

show_message("Başarılı bir giriş yaptınız")  //Mesaj kutusuda şifrenin doğru olduğunu bildirdik.

}

else  //Girdiğimiz şifre yanlış ise aşağıdaki satırın çalışmasını istedik.

{

show_message("Yanlış Şifre")   //Kullanıcıya Girdiği şifrenin yanlş olduğunu bildirdik.

game_end();    //Oyunumuzu bitirdik
}

çoğu kişi biliyor ama yinede sağol güzel paylaşım..
nerde biliyo ben bilmiyodum bu arada saol
Alıntı niye yapıyorsun? gm_emre adlı kullanıcının (Emre Işık) Web sayfasından alıntı yapmış bulunmaktasın. Alıntı yaptığın için -3rep verdim.
Referans URL