yeter lan sabahtan beri herkese +25 rep veriyosun.. bi -3 repi sildim diye -25 rep verilmez ki buna artık ne denir? Ferraconn abi diyorum lütfen şu napsam adlı kişinin uzman modluğunu alırmısınız?? veya da beni banlarmısınız??
biliyorum ki çoğu kişi bana napsam'ı savunacak niye çünkü o UZMAN MOD.biz neyiz biz üyeyiz nede olsa.. (ve ben iddia ediyorum ki napsam adlı kişiden daha çok paylaşım yapıyorum ve siteye daha çok yararım oluyor)
yooo bence bi kaç hatası dışında bişeyi yok
ben kötü bi paylaşımmı yaptım bana kalsa hayır, linklerimde trojanmı var daha trojan virüsü oluşturmayı bilmiyorum hadi bunların 2si oldu diyelim o zaman ver bana bi -25 o zaman bişey diyemem ama bi -3 repimi sildim diye hemen -25 rep verilmez ki zaten 235 repin var 3ü gitse ne olur!!
bunu görmemiştim
hem seni ilgilendirmez ki istediğim kişiye +25 rep veririm hem moderatörlüğümden beri en çok paylaşımcı olan kişilere +30 vermek istediklerim var onlardan biri emonz,Dr_öMer,fb.sertaç bide hakan_hd!
I"msorry -3 rep vermişsin gördüm o da nedensiz nedenini söyliyerek -3 rep versen tamam sana -25 vermem
sana da +25 rep veriyim diye mi uğraşıyon
bn fb.sertaç,emonz,Dr_öMer e ve hakan_hd ye verdim (unuttuklarım varsa söyliyin)
bak onlar senden daha iyi paylaşımcı sen güzel konu yaptın yaptın bıraktın sor bakalım bnden kim şikayetçiymiş asıl senden kaç şikayetçi var haberin olsa!!
bu arada herkes bni uzman modum diye savunmaz bn herkese senden iyi davranıyorum
Feraconn abi bni niye uzman mod. yaptı çünkü kaliteli paylaşımlar yaptığım için..
fb.sertaç doğru söylüo bir kaç hatamdan başka yok
doğal birşey herkese +25 veririm nedeninide söylerim
fb.sertaç senden iyi paylaşımcı değil mi Dr_öMer deil mi emonz deil mi işte onlar güzel paylaşımlar yaptığı için verdim
sen dediğim gibi konuları açtın açtın sonra bıraktın
FeRRaCoNN* abi senin isteğine göre mi hareket etcek!
hem FeRRaCoNN* abiden hangi nedenle uzman mod. luğumdan alınmamı istiyorsun
Ben Ferracon abiye benim dediğimi yap diye birşey söylemedim..sadece -3 repe karşı -25 repe sinirlendim.ayrıca benden hoşlanmayan kişiler kim??