Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: RapidShare'de Beklemeye Son [Yeni Program]
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Rapidshare için işte kesin çözüm.(Bu defa kesin!!!)

Beklemeden artık dilediğiniz kadar dosya rapidshare sitesinden download yapabilirsiniz...

100% denenmiştir!

Bekleme yok
Güvenlik kodu derdi yok
Hemen tıkla
Hemen İndir.

Nasıl Kullanırım ?

Programı ilk açtığınızda açılan pencerede bazı ayarlar yapabilirisiniz.Download yapılan dosyaların
nereye kayıt yapılacağı gibi ama program ispanyolca olduğu için ayarlarla oynamasanız iyi edersiniz :)

Ayarlar penceresini ok liyoruz ve asıl programla işte karşı karşıyayız.

Sol üste bulunan artı işaretini tıklıyoruz ve download linkini yapıştırıyoruz.
Bu işlemi dilediğimiz kadar tekrarlayabiliriz yani limit yok.

İndir : Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Şifre=www.hiperoyun.net

Ticky arkadaşımıza tesekkürler...

Aftershock

getright gibi kaldığımız yerden devam edebiliyormuyuz..neyse deniyeceğim çok teşekürler
Programın öle bir özelliği yok.

Programı daha rahat kullanmanız için size önerilerim olacak

Programın dilini English yapmak için

Programı açın ''Opçöes'' sekmesine gelin ''Preferincias'' sonra üstdeki sekmeden ''Usuario'' altta
gördğünüz ''English'' in üzerini tıklayın ve ''Aplicar'' tıklayın alltaki OK tıklayın Program ingilizce oldu

Program bütün Download yapacağım dosyalara atlıyor hep önüme çıkıyor nasıl iptal edebilirim

Programın en başında ''Options'' sekmesini tıklayın sonra ''Preferences'' sonra üstden ''Automation''

ilk 3 sıradaki yazıların işaretlerini kaldırın bu kadar

Anlatım bana aitdir Ferraconn Alkis

sağol iyiki varsın
ben 1 tane dosya indirdim ama 2 dosyayı inidirrken nasıl yapca tıkanıyor
2.dosyayı indiriken tıkanıyor
sorunu hallettim yardıma gerek yok
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Referans URL