Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Hoşunuza Gitti demi!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ben yingyang 1 hafta bekleyemedim çünkü her gün foruma ya 1 konu açarım yada 1 mesaj :D
konuya geçelim foruma üye oluyoruz ilk başta şartlar istenio demi ama bence bunlardan biri olmazsa hepsini at çöpe o kural şu bunları yaparsanız eğer sorguluk bir durum varsa sorgulanır.
Bana 2 üye iftirası kurdunuz.Bende olsam böyle bir ceza verirdim ama sorgunuz yokk.
Arkadaşımı üye yaptım gel sende eğlenirsin yorum yaz belki game maker'den bişeler öğrenirsin vs.
Orda Öneren/referer diye biyer var orayada benim adımı yazdım YingYang +rep gelir icabında :D.
Arkadaşlta lord26 yı görünce açmış konuyu bende ani sinirimle basım lafı ama dikkatinizi çekerim lafıı küfürü değil.Size göre küfürde olabilir ama bence değil.
Birde sınırsız ban diyorsunuz bunu düşünün sitenin en yararlı kişisi yapsa nolurdu.
Not:Bu konuyu açtım ders alın diye sadece bu değil hayattan alacağımız daha birsürü ders var ama bi gün sizinde başınıza gelebilir.
Ferraconn abi[Sulanmuyorum çünkü yaş farkı] banımın kalkmasını rica ediyorum ve ortadaki yanlış anlamanın kalkmasınıda istiyorum ve Kerem in konuyu kilitlemesi ki şüphesiz :D ve bu üyeliğimin silinmesi bi de konun silinmesi ama yingyang silinmesin :D
2. olarak bi arkadaşımız havalara girdi.msn de nik değiştirmeler vs o ki lord26 yanlışlıkla bana yaptığı engeli kaldırdı.[Hayret ondan böyle büyük bi davranış beklemek büyük bi üstünlük]
ha bide sen neden engellemedin diyorsanız engel yüzleşmeden korkan soruna çare aramaktan kaçanların tek çaresidir şuan bende kimse engelli değildir !!!
Birde burayı LORD26 iyi okusun geçen moderatör incelemesi konuma mesaj attım o arada sende mesaj yazıomuşsun ben atınca sen daha önce atmışsaın bana diyorsuki "hahah bi bok yapamadı" asıl çaresiz kalan sensin bide oyununa baktım hacker giriyo odaya hadi bişe olsa ii de adam bana bakıo delirdim az bi döndürün onu :D
Konu Kilit!
Referans URL