Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Bana oyun yapmayı resimli öğretene + + + ReP VAR ! ! !
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar ben game makerde oyun yapmayı tam olarak bilmiyorum.bu işi bana resimde koyarak en ince ayrıntılarına kadar öğretene + + + ReP VaR ! ! !
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER::icon_razz::
böyle birşey nerdeyse olanaksız enaz 50000000resim gerekir anlatmak için biliyormuydun
Tek mesajda bitmez bu iş!. Game Maker Türkçe e-kitap'ı tavsiye ederim. Game Maker tamamen bilenler parmakla gösterilir. Hala daha öğreniyorum şu Game Makeri hiç de bitecek gibi bişey değil :D :D .
haklısın keremc95 tek mesajla olcak iş değil bu resim koymaya kalksan 500 tane sayfa çıkar kolay bi program değil çünkü

XeXmXrXe Yazılan:
haklısın keremc95 tek mesajla olcak iş değil bu resim koymaya kalksan 500 tane sayfa çıkar kolay bi program değil çünkü

katılıyorum

o türkçe kitabı hiç beğenmedim adam gibide kimseye önermiyorum asıl olan bölgeleri düzenlememiş bilee..
Şimdi en önemli bölüm 3D
oraları düzenlememiş bazı değişken bölümleri ing.türkçekarışık o yüzden GmRCG adlı programı şuan tasarlıyorum resimli olarak game maker hakkında gilgi verecek ve örnek oyunda altına koyacağım bide Downloadmanager.dll var bunu Xantierde gördüm bana öğretirse sürekli güncel bi program yapmış olacağım :D
-----------------Not: Yalan yok---------------------
Referans URL