Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Görünüm: game maker türkçe(yardımm)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
s.a arkadaşlar ben game makeri azıcık türkçe yaptım neden full yapmadın derseniz benim kelime dağarcığım game makere yetmiyo :D ingilizce anlamlı zaten sözcükler bana bir kısmını türkçe yazarmısınız? böylece türkçe yapabilirim

Neden Gecikti?

arkadaşlar elim kırıldı valla bi elimde kaşık ucu alçımın altını kaşıyom :D

Haberler:
beyler şöle bişi var bizde game maker 7.0 pro yu çeviremiyorum 7.0 ile 7.0 pro arasındaki fark şu 7.0 pro da sadece satın alıcakmısınız diye seçenek çıkmıyo tek fark bu bu ve neden bunu tükçeleştirmediniz derseniz adam o pro crackini yaparken dll dosyalarını bozmuş dll hatası veriyor 7.0 ı türçeleştirebiliyorum ben baktım diğer programlardada hata veriyor.7.0 pro olmuyo

arkadaşlar yardım ederseniz dünyada ilk bu forumda game makerin türkçesini yaparız arkadaşlar sadece ingilizce kelimelerin türkçesini yazın yeter biraz ter dökücem ama deyecek kelimeleri bekliyorum :D
a.s. ben verdiğim bir ders var önceki konulara bakarsan game maker library öğrenmek ders 1 diye ordan yaralanabilirsin.
saol özellikle file yazan yere tıkladığımızda bir sürü seçenek çıkıyor ya onlardan :D baya var
Referans Adresler