Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Görünüm: Hareket görüntüsü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar mesela ben bir çöp adam yaptım diyelim ; sola basınca sola gitmesini felan yapabiliyorum fakat mesela sola veya sağa basınca ona yaptığım yürüme spritelerinin harekete geçmesini istiyorum yani sola basıyorum diyelim yürüme efekti gerçekleşsin tamam gerçekleşiyo fakat çok hızlı oluyo bunun yavaşlığını veya hızlılığını nasıl ayarlayabilirim ?
o sağa sol yaparken move fixed yapıyosunya orda speed yazısı var hızı ordan ayarlıyosun
Black189 Yazılan:Arkadaşlar mesela ben bir çöp adam yaptım diyelim ; sola basınca sola gitmesini felan yapabiliyorum fakat mesela sola veya sağa basınca ona yaptığım yürüme spritelerinin harekete geçmesini istiyorum yani sola basıyorum diyelim yürüme efekti gerçekleşsin tamam gerçekleşiyo fakat çok hızlı oluyo bunun yavaşlığını veya hızlılığını nasıl ayarlayabilirim ?

sordugun soruya bak yav biraz kurcalarsan hmn anlarsın
Referans Adresler