Yaptığınız her şey için teşekkür ederim arkadaşlar. Uzun bi süre kendi forumum ve bazı şeyler ile ilgilenmem gerekecek. Oyun yapmaya tekrardan başlamam en az 2,5 ay sürecektir. Uzun bi süre yokum yani. Modluğumu o süre içerisinde alabilirsiniz. (vasiyetimi yazıyorum, YingYang ve I'msorry benden sonra tahta geçmesin, acımayın onlara öldürün)
görecen olm sana inat bugün 50 konuya ulaşıp feraconn a da bildirecem.
bende izinliyim vasyitemi şu aslında LoRD süper zekası herşeyi iyi düşünmüş bi kaynakça bide haksızlıkçası var

la bende 50 konu açacam zate yakınım bide şu OKS geçsin görürsün sen feraconn'a da sölicem beni mod yap diye ben admin olsam bunu banlardım nasıl iş bu sanane milletin modluğundan bikere sen tahtta değilsin sen şatonun uşağısın anladınn bu son mesajım bidaha bana takılma 3
Ferracon şu ana kadar nasıl biri olduğumu görmüşsündür 3d süper zeka ama bi türlü gösteremeyen ama gösterdim bi örnek vermiştin beni mod yapsana..
I"msorry Yazılan:görecen olm sana inat bugün 50 konuya ulaşıp feraconn a da bildirecem.
istersen 100 tane konu başlığına ulaş feraconn modlarla arası iyi olanlar olabilir senin çokmu iyide konuşuyon
Böyle gereksiz, saygısız mesaj yazanlar 1000 konu açsada mod olamaz.
Ferraconn abi noktayı koymuş al gör işte kimin ne olduğunu ben mod oldum ki bi sebebi var sen önce bi kendine bak!
Ferraconn abi, ben burayı çok seyrek ziyaret edebiliyorum -ki o sırada 1-2 konuya anca bakabiliyorum. Benim yerime geçebilecek bir mod seçmeni istiyorum.