Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Abuzittinin Maceralarının Yapımcısı ve Diğer Komik Oyun Yapanlar Lütfen Bakın !
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Tüm site üyeleri ! Bu sitedeki Türk Komedi oyunları çok kötü kusura bakmayın. Ama bir tek şimdiye kadar düzgün olan Abuzittinin maceralarıydı. Onu indirdiğimden beri hiç bir güzel komedi oyunu bulamıyorum bu sitede.Oyun yaptıktan sonra oyuna bi bakın ateri oyunu gibi ya. Oyunu hemen koymak için heycanlanıyo olabilirsiniz ama bu sitede uzun süre uğraşayım sonra upload lıyım diyen az kişi war.Lütfen siteye oyunları koymadan önce biraz bakın ve düşünün. yöneticilerin ve tüm üyelerin yorumunu bekliyorum
böyle dediğin gibi oyunları yapmak galiba çoğu kişinin işine gelmio galiba :D
Ben mesela 2-3 oyun yaptım ama kendim beğenmediğim için koymadım koysam herhalde forumdan atarladı beni :D

CmLtPc Yazılan:
Ben mesela 2-3 oyun yaptım ama kendim beğenmediğim için koymadım koysam herhalde forumdan atarladı beni :D

sen gönder yaaa bitek benim bil. sizin yaptığınız oyunları oynatıyo sen genede gönderirsen benb sevinirim::mrgreen::::icon_razz::

niye sen kanuni süleymanın gizli hazinesi,rapstar ve sevgilim olurmusunu kötümü buluyosun önemli olan TÜRK oyunu olması!
önemli olan o oyunları yapmaları.Düşün ki bi pacman oyunu bile o kadar kolay değil(game maker örneklerinden değilse tabi:D)
abi bazı oyunları görüyom kafadan sallama resmen yaw adam yapmış oyuna bakmadan koymuş ama kanuni sultan süleymanın gizli hazinesi,rapstar,sevgilim olurmusun gibi oyunlarada lafım yokkk birde böyle ayıp olmasın ama sevgili moderatör ve adminler şu oyunlara bakıp sonra izin verin buda sizden ricam olur...
Sayfa: 1 2 3
Referans URL