Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Game Maker de grafiksiz oyun yapmak mümkün
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar arkadaşımız böyle bir konuya değinmişit ii ki de değinmiş bende böle bişe açacaktım aslında böle bişe yapmak da iyi olur.
Şimdi şöyle bişe yapalım
Pro editionu olanlar için ki hepinizin vardır
bi oyuncu objesi oluşturalım
Draw_bolumune
draw_rectangle_color(x,y,x+64,y+64,c_white,c_black,c_red,c_maroon,false)
kodlarını geçelim
(bu arada c_ li olan yerler renklerdir değiştiebilirsiniz)
sonra begın step blomune
x=mouse_x
y=mouse_y
kodlarını geçelim ve objemizin sol orta üst tarafındaki depth bolumunu -50 yapın bunu daha ustte gosterecek
Şimdi bir duvar objesi oluşturalım
yine draw_bolumune
draw_rectangle_color(x,y,x+64,y+64,c_white,c_black,c_black,c_gray,c_gray,false)
bununda c_ li olan yerlerini daha koyu bişe yapabilirsinizi taş rengi gibi
şimdi collision bolumune geçelim objemişzle collision yapsın ve şu kodları geçin
if duvarı nereye koyacaksanız koordinatlarını geçin ve mesela
if oyuncu.x=self.x+64 and oyuncu.y=self.y+64
{
oyuncu.image_speed=0
} yapın
Not:kodlar bana aittir kodları denemden koydum ama yanlış olursa lütfen söyleyin!!
alın size grafiksiz basit bir bomberman oyunu :D
objemizin sol orta üst tarafındaki depth bolumunu -50 yapın bölmünü anlamadım
Tabii ki yapılır zaten grafiksiz oyun. Birsürü çubuk çizme vs. kodu var. Zaten 3D oyunlarda az grafikle çok iş yapılabiliniyor. Çünkü hep Game Maker kodu kullanılıyor bir de modeller var. Modelleri de kod olarak düşünürsek çok az grafikle güzel 3D oyun olur.

keremc95 Yazılan:
Tabii ki yapılır zaten grafiksiz oyun. Birsürü çubuk çizme vs. kodu var. Zaten 3D oyunlarda az grafikle çok iş yapılabiliniyor. Çünkü hep Game Maker kodu kullanılıyor bir de modeller var. Modelleri de kod olarak düşünürsek çok az grafikle güzel 3D oyun olur.

katılıyorum

Referans URL