03-18-2008, 05:38 PM
Karlı bir gündü.Şehrin en yüksek tepesindeki evden gürültüler geliyordu.o evin sıcaklığında iki kişi kavga ediyordu.Bunlar iki arkadaştı.Bir süre sonra gürültü kesildi ve evden bir kişi çıktı. sabaha doğru gece bekçisi yoldan geçerken evin içinde bir ceset gördü .bunu polise bildirdi.Orada iki kişi yaşadığını bilen komşuları bu işi yapanın evde yaşayan diğer kişi olduğunu tahmin ettiler.
Bu sözler üzerine diğer kişi çağrıldı ve ifadesi alındı.İfadesinde şunları diyordu:
-Evde bir nedenden dolayı tartışıyorduk.Sinirlenerek evden çıktım.Dışarısı çok soğuktu.Biraz sakinleştikten sonra kestirme bir yoldan eve geri geldim.Bu sırada evden çok seri bir şekilde uzaklaştığını gördüm.Anahtarımı evde unuttuğum için kapıyı çalmak zorunda kaldım.Açmadı.Pencereye doğru yöneldim.Pencerenin buğusunu sildikten sonra içeriye baktım.Baktım ki içeride kanlar içinde yatıyordu.Benim hiç bir suçum yok.
bu metindeki zanlı gerçekten suçlu mudur.Açıklayın.[/code]
Bu sözler üzerine diğer kişi çağrıldı ve ifadesi alındı.İfadesinde şunları diyordu:
-Evde bir nedenden dolayı tartışıyorduk.Sinirlenerek evden çıktım.Dışarısı çok soğuktu.Biraz sakinleştikten sonra kestirme bir yoldan eve geri geldim.Bu sırada evden çok seri bir şekilde uzaklaştığını gördüm.Anahtarımı evde unuttuğum için kapıyı çalmak zorunda kaldım.Açmadı.Pencereye doğru yöneldim.Pencerenin buğusunu sildikten sonra içeriye baktım.Baktım ki içeride kanlar içinde yatıyordu.Benim hiç bir suçum yok.
bu metindeki zanlı gerçekten suçlu mudur.Açıklayın.[/code]