Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: tamamen türkçe Hero online :)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar hero online komple türkçe olmuş ben download edemiyorum şu anda 2. closed beta için kapanmış download diyorlar Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. adresinde. Acaba rapid adresi felan varmı indirebileceğimiz? İkinci closed beta açıldığında hemen girip oynamak istiyorum. Heronun amerika serverındada oynamıştım çok beğenmiştim ama görevleri anlayamamıştım şimdi türkçe ise tam süper olacak ::mrgreen::
ya kapali bu indiremiyom
paylaşım için teşekkürler
sitedeki resmi duyuruda 11 nisanda oyunun indirebiliceğimizi ve open betaya ayni client ile gecilceğini belirtmisler yani kota sorunu yasamıcam :) 11 nisanda yüklicez artikl
Arkadaşım Teşekkürler Ama Kapanmış :( Link i Kaldırmış kimse o ?
evet linki kaldirdilar arkadaşlar yeni client yükliyeceğimiz için su anda acik değil dowloand 11 Nisanda acicaklar o zaman herkes yükleyebilicek :)
abi bi üyelik aç**ıom Ssadyardım
Referans URL