Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Görünüm: [Yardım] Canavar Spriteları Arıyorum Kendiniz Çizebilirsiniz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Kuş bakışı olmak şartıyla yapacağım rpg oyunum için sprite arıyorum. Her tür canavar olabilir. Kuşbakışı olsun, çok büyük de olmasın yeter.

Sizin de şu güzel, büyük oyunda bir emeğiniz geçsin :D Sonra da oynda kullanınca "vayy be şu koskoca oyunda benim spritelarım kullanılmış" deyip gurur yapın :D

Yorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
http://www.gsarchives.net/index2.php
burda dolu var yanda hangi konsoldan istiyosan adan z ye
La olm bu kuşbakışı mı kuşbakışı istioz!!!
ne biçim moderatörsün hiç olmazsa biraz saygı göster adam araştırmış bulmuş.
gerçektende Lord26 biraz saygı göster. Zaten oyun projende hayali. Daha oyunun bir çok şeyinnin nasıl yapılcağı hakkında hiçbirşey biliyorsun bile.
Hiç emin olma o kadar ayrıca o kadar yazdık bide kuşbakışı diye adam bana normal veriyo sanki çok uzun metin yazdık göremio ya sizde saygı gösterin diyosunuz bide nesine göstereyim ben bunun off sinirliyim bugünlerde belki etkisi olmuştur ama olnu bunu bilmem ben adama kuş bakışı diyoruz boşuna zaman kaybettiriyo!
orda konsolu seç bi rpg oyun biklionsan hangi harfle başledını seç orda oyunlar çıkar gir animated de istersen bon animated de diyebilirsin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler