Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: BuratyaX türk oyunları rehberi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Evet arkadaşlar başlıyorum(burada istanbul kıyamet vakti gibi bir üst konu oyunu aramaya kalkmayın)

BAŞLANGIÇ OLARAK

METİn 2-online türk oyunu

Hikaye

Eski zamanlarda tüm kıta tek bir İmparatorluk olarak birleşmişti. Halk İmparatorluk otoritesi altında barış içerisinde ve yardımlaşarak yaşıyordu.
Ancak bir gün tehdit tehlike gökyüzünden devasaMetin Taşları formunda yer yüzüne yağdı.
Taşların etkisi kıtanın sadece coğrafyasını ve iklimini etkilemekle kalmadı, aynı zamanda hayvanları da etkisi altına aldı. Hayvanlarmutasyon geçirerek güçlü ölümcül, zalim ve çirkin canavarlara dönüştüler. Birçok ölümcül bir hastalığa yakalanarak öldüler ve tüm cezalandırılmış kıtaya yayılan ürpertici zombileredönüştüler.
Oluşan kaos eski imparatorluğun dağılmasına yolaçtı ve kıtanın uç kesimlerinde o günden bugüne düşman 3 küçük imparatorluk kuruldu. Metin Taşlarının düştüğu kıtanın ortasında ise en korkutucu yaratıklar yaşar oldu ancak hala daha küçük Metin Taşları gökyüzünden düşmeye devam ediyor.
Ürkütücü bir gerçek var ki oda Metin Taşlarının her geçen gün gücünün artıyor olması. Bu yeni güç Ejder Tanrısının kişisel olarak kıtada orataya çıkmasını ve Metin Taşlarının kıtasında günden güne büyüyen hakimiyetini ortadan kaldırmak için çalışmaya başlamasını sağladı.
Ejder Tanrısının güçlü bir müttefiği olun ve Metin Taşlarının gücünü alt edin. Kıtanın parçalanmasını durdurun ve önderliğinizde yeniden bir araya gelmesini sağlayın!

sİTESİ:www.metin2.org
NOT:9,4/10
EXTRA:Gerekten mükemmel ve herşeyin türkçe olması oyunaa ısınmamızı kolaylaştırıyor.Knighta bağımlılık yerine buna bağımlı olun.

DİĞER OYUNLAR

2-)SOĞUK HAYAT-(TAYFUN TUNA)
BU OYUNDA HAYATTA KALMAYA ÇALIŞIYORUZ
(KÜRESEL ISINMADAN HERHALDE)DOĞANIN DENGESİ BOZULUYOR
BİZDE KUZEYDEKİ Bİr SIĞINAĞA GİTMEYE ÇALIŞIYORUZ
SADECE BU KADARDEĞİL sİZE sİLAH TUTUP PARA İSTEYENLER,
BAZI DEĞERLİ eŞYA BULMAK YADA AÇLIK HİSSİnİZİn YATIŞMASI
İÇİn SATICIDAN VEYE YERLERDEN YEMEK BULMA(ck852'den alıntı)

LİNK:http://www.oyuncuu.net/oyunlar/turk/sogukhayat.zip
NOT:7,8/10
EXTRA:Güzel bir oyun ama oyunun aşırı zorluğu insanı soğutuyor(bu sözde bir espri yoktur).

3-)ABUZİTTİnİN MACERALARI
Bizim komik ve bir o kadarda gaz kokulu arkadaşımız Abuzittin ile çalınan yüzüğün peşine düşüyoruz.

LİNK:http://rapidshare.com/files/53315526/Abuzittinin_Maceralar_.exe
NOT:7,3/10
EXTRA:Bu oyunu oynamanızı öneririm.Bu halide güzel ama bu oyunun bence asıl önemi hikayeyi ve karakterleri kavramak.

4-)ABUZİTTİnİN MACERALARI 2
Bu oyun sevilen birinci oyunun kat kat daha çok sevilen oyunu.Gerçekten TheSilentMotel in şaheseri gibi bir oyun.Grafikler yanıltıcı olabilir.

LİNK:http://rapidshare.com/files/86874112/Abuzittinin_Maceralar__305__II.rar
NOT:8,8
EXTRA:Bu oyunu oynamanız için size yalvarıyorum.Ama önce birinci oyunu oynayın ve gerekli birikimi edinin.

NOT:SADECE OYNADIĞIM OYUNLARI YAZIYORUM
NOT(2):YARIN OKULA GİDECEM o yÜZDEN %20 DE BIRAKIYORUM
NOT(3):BAHSETTİĞİM OYUNLARDA ADI GEÇENLERİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM
NOT(4):BAŞKA NOT YOK
NOT(5):NOT(4) YALANDI

BİRDE BUNLARI BELKİ SEVERSİnİZ İLERİDE BAHSEDECEM BUNLARDAN

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.Bravo(şaka)
paylaşım için teşekkürler
EVET DEVAM EDİYORUM AMA ONLİNE OLAN AMA TURK YAPIMI OLMAYIP TURKÇe OLAN OYUNLARLA

Gladiatus bir gladyatörlük oyunu ve gerçekten güzel bir oyun.Bu oyunda atlara bakıp para kazanabilir, arenada meydan okuyabilir, tavernadan görev alma, eğitmen ile antrenman, dükkanlarda alışveriş, müzayede salonu ve markette satışlar yapılabilir.Bunun yanında Mist Dağlarını turlayabilir, Haydut kamplarını basabilir, Korsan limanında mücadele edebilir, Antik tapınağı keşfeder veya Orman veya Kurt İnine gidiverirsiniz.Oyunda 7 çeşit düşman var ve hiçbirinin bir üstünlüğu yok diğerine göre.
OYUN NOTU:7,8/10
OYUNA BAKIŞ:Bazı yönleri çok güzel ve bazı yönleri ise............güzel

Başka bir menajerlik oyunu ama bu oyun üye olduğum 10-15 online menajerlik oyununun oynadığım 2 oyunundan biri ve 1. si.Gerçekten güzel ve kolay olan bu oyunda iddaa oynayabilirsin ve bunun yanında avukat, masör, antrenör ve(veya) gözlemci alabilirsin.Onları seminere gönderip geliştirebilir veya aralarda takımını kampa gönderebilirsin.Bunların yanında kulüp arsasında antrenman sahasını geliştirebilir, büfe ve taraftar store açabilirsin.Sahanıda geliştirebilirsin ve sponsorlarla en yüksek fiyatta anlaşmaya çalışabilirsin.Kısaca güzel bir oyun.
OYUN NOTU:8,9/10
OYUNA BAKIŞ:Bu oyunu oynamak herkesin hakkı.Bence hemen üye olun ve unutmadan söylemeliyim ki oyunda bir hafta bir gün sürüyor yani hergün maçınız oluyor.

footstar.org
söyleyebileceğim bir şey yok.NSS serisini sevenlerin bayılacağı, futbolcu olma hayalini (ismen olmasada) gerçeğe dönüştüren bir yapım.
OYUN NOTU:8,8
OYUNA BAKIŞ:Kendinizin oyuncu olması bence mükemmel olmalı.

Ogame.com.tr
Bu oyunu büyük ihtimalle bilmeyen yoktur.Renkler ve zevkler tartışılmaz diyerek vereceğim nota aldırmayın diyorum.
OYUN NOTU:6,1/10
OYUNA BAKIŞ:Kişiden kişiye değişir.Mesela ben eskiden çok iyi bir oyuncusuydum ama sıkıldım.1000 Roketatar-500 İyon Topu falan takılırken canım sıkıldı.

Ogame.zahitafacan.com
Ogamenin liseli bir öğrenci tarafından private edilmişi.Tek farkı binaların 5-6 seviyesine kadar 0saniyede yapılması ve 10.seviye metal yaparkenki 4-8 arası saniyede harcanan paradan daha çok para kazanılması.Mesela ben 4 saat girmedim 18.kademe metalmadeni ile 1m yi geçmiş metal.
OYUN NOTU:6,5/10
OYUNA BAKIŞ:Neden mi daha çok not verdim?Bunun sebebi premiuma olan nefretim ve arkadaş kayırma.
UNUTMADAN BANA DESTEK OLMAK İSTERSENİZ
1)myminicityde Gonya adlı şehrim
Gonya.myminicity.com
2)myminicityde 2. şehrim
Buratya.myminicity.com
3)gladiatus tuzak linkim
4)Piczo.com sağlayıcılı sitem
Buratya.piczo.com

eğer beğenirseniz birkaç link vereyim ama açıklamayacağım
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. (türkçe-araba yarışı oyunu)
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. (türkçe-şövalye oyunu)
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. (türkçe-sevimli bir şehir kurma oyunu)
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. (türkçe-şehir oyunu)
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. (ingilizce-anlatılmaz yaşanır)
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. (ingilizce-anlatılmaz yaşanır)
Referans URL