03-13-2008, 10:38 PM
03-13-2008, 10:40 PM
39 dll diye bir dll lazım ve kod gerekir bunu arat googlede rahatlıkla bulursun çünkü uzun iş +rep
03-14-2008, 09:01 AM
googleden game maker online engine v1.0 yaz
çıkar
ben buldum lord ile bi online oyun yapcaz ama şu üyelik işini yapamadim
bilen varsa yazsin içindeki kirby online example üzerine yapcam
çıkar ben buldum lord ile bi online oyun yapcaz ama şu üyelik işini yapamadim
bilen varsa yazsin içindeki kirby online example üzerine yapcam03-14-2008, 09:18 AM
bn bulamadım
03-14-2008, 10:05 AM
yaw dediğimi googleden yaz okadar
ilk çıkana tıkla sonra ordan indirme linki var ona tikla indir
ilk çıkana tıkla sonra ordan indirme linki var ona tikla indir03-14-2008, 09:38 PM
ben bi çet programı yaptım ama size açık kaynak atayım Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. a girin oradan MAKE bölümünde sol en üstte tutorial bölümü var oradan MULTİPLAYER VAR ORDA
03-14-2008, 10:53 PM
Ben bu konuyu uzun uzun anlattım. Online oyun yapımı sayılmaz. Zaten kendim bile yapamıyom denebilir ama OnLine Engine V2 kullanmak istiyorsan linke tıkla.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Not: Bir de bişey diycem. Online Engine V2 varken V1 kullanmak niye anastasia anlayamadım.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Not: Bir de bişey diycem. Online Engine V2 varken V1 kullanmak niye anastasia anlayamadım.
Sayfa: 1 2