Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: ilk 5 oyunum
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
linki veriyorum hepsi bir arada zaten

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Oyunların hepsinde oynanabilirlik tam bi 0!! böyle bebek oyunları yaparsan grup kuramazsın onu da söyleyeyim..
bir de 5 demişsin 4 oyun var..
bunlar benim ilk 4 oyunum.hem ayrıca belirtmek isterimki daha ortaokul 1 e gidiyorum .normal değilmi
ßen de orta sona gidiyorum.o zaman bu oyunları yayınlamadan önce biraz daha alıştırma yap!.
bnde 3e gidiyom

(ilk okul)
bende I'm soory in kankasıiim yani aynı yaştayız :D kalim sen bu işleri bırak ama şimdi hakkınıda yemiyelim ilk oyunun diyon olabilir bizim de ilk ounlar berbattı ama sen FPs ye geçmen lazım game maker help bölümünü açacaksın bi yandanda ingilizce sözlüğün açık olacak oradan önemli yerleri çalışacaksın.Mesela biz öyle buralara kadar geldik.Sana birkaç kod
image_alpha
bu kodu 0.1-1 arası kullan bu saydamlığı arttırır ve oyunlarında daha fazla kalite verir
Sayfa: 1 2
Referans URL