Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: FEST---İLK OYUNUM---DEMO
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
İŞTE İLK OYUNUM:FEST(DEMO)

Oyunda iki grup arasındaki savaş anlatılıyor.Önce biraz alıştırma yapıyorsunuz.Sonra da arkadaşınızla konuşuyor ve...Neyse oyunu tamamen anlatmayacağım.Pek de güzel olmadığını kabul ediyorum:D.Sonuçta henüz ortaokula giden bir kızın ilk oyununun demosu.Bazı hatalar yok değil.Ama geliştireceğime emin olabilirsiniz.Rolleyese:rolleyese:Rolleyese

İşte link:Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

(Oyundaki ÇoĞu kişi hayalidir!!!)
Merhaba. Öncelikle oyunu sen mi yaptın? Yabancı isimler yazıyor tam anlayamadım yada şöyle söyleyeyim oyunu hazır bir programla mı yaptın. Hani çeşitli oyun yapım programları var o tür birşeyle mi? eğer kendin yaptıysan tebrik ederim. Yapmadıysan da paylaşımın için teşekkürler...
Evet oyunu ben yaptım.Program olarakta 001 engine adlı bir program kullandım.
Ozaman gerçekten güzel olmuş. Kendini kötü olmuş diye küçümsemişsin ama bugün bunu yapan daha sonra daha iyilerini yapar. Başarılar..
Oyın ilk denemen için oldukça güzel olmuş. Bir yerden başka bi yere geçişleri daha açıklayıcı yapsan daha iyi olur. Mesela Bir yere girdikten sonra orada takılıp kaldım çıkamadım. Yakında daha da iyilerini yaparsın. Başarılar
GEÇİŞ YERLERİ OLARAK YOLLARI TAKİp EDEBİLİRSİnİZ.

napsam

gerçekten güzel yapmışsın!
Sayfa: 1 2
Referans URL