Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: bakarmısınız?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arklar ben bir oyun yapıyorumda (kendi çapımda)oyunda adam esc tuşuna basınca yaptığım menü çıksın istiyorum bunu nasıl yapabilirim? örnek:istila adlı oyundaki gibi yardımcı olanlara +rep
bi obje aç.add eventten key press'i seç.sonra sonra otherstan escapeyi seç.,

actions kısmında main1 den different roomu seç.ordan menünin roomunu seç.

+rep atarsanız sevinirim.
saool kardeş teşekkür ederim
Bu kadar mı?

Yuh be. Esc'ye basarsan oyundan çıkar. Bunu nasıl engellersin bi düşün bakalım...

Bide +rep istiyo yuh diyorum.

Global Game Settings (Game İnformation'un yanında (Game information: F1'e basınca çıkan yer)) 'ten yukardaki yerlerin birine tıklıcan tam hatırlamıom şimdi, orda "F1" Basınca Game information açılsın. gibi şeyler var ve yanında işaretleme yeri var. Hepsi işaretlidir. Ordan şu tuşa basınca kaydolsun şu tuşla load olsun gibi özellikler de mevcut -ki burdan değiştirmeyi unutulan her oyunda kullanılabilir(örn:istilada xan değiştirmemizse onda bile kaydedebilirsiniz)- işte orda "ESC" ye basınca quit game (çıksın) özelliği var o seçili olmasın.

Asıl şimdi +rep!
ok anladım saol lord

Lord26 Yazılan:
Bu kadar mı?

Yuh be. Esc'ye basarsan oyundan çıkar. Bunu nasıl engellersin bi düşün bakalım...

Bide +rep istiyo yuh diyorum.

Global Game Settings (Game İnformation'un yanında (Game information: F1'e basınca çıkan yer)) 'ten yukardaki yerlerin birine tıklıcan tam hatırlamıom şimdi, orda "F1" Basınca Game information açılsın. gibi şeyler var ve yanında işaretleme yeri var. Hepsi işaretlidir. Ordan şu tuşa basınca kaydolsun şu tuşla load olsun gibi özellikler de mevcut -ki burdan değiştirmeyi unutulan her oyunda kullanılabilir(örn:istilada xan değiştirmemizse onda bile kaydedebilirsiniz)- işte orda "ESC" ye basınca quit game (çıksın) özelliği var o seçili olmasın.

Asıl şimdi +rep!

konuyu açan arkadaş yardım edene +rep demiş.bende bildiğimi yazdım.ve unutmasın diye +rep ekle diye yazdım.benim yazdığımlada gayet kolay bi şekilde yapılıyor.sen niye benim + rep istememe bozuluyosun ki?ne kadar beyinsiz insanlar var şu dünyada

Referans URL