03-09-2008, 09:03 PM
03-10-2008, 10:16 AM
GAME MAKER.
Çünkü gm de istedigin her oyunu yapabilirsin.çok geniş bir oyun yapma alanı var.her katagoriden yapma olanagı var.
fps c. hiç denemedim ama adına bakılırsa sadece fps yapılıyor.
Çünkü gm de istedigin her oyunu yapabilirsin.çok geniş bir oyun yapma alanı var.her katagoriden yapma olanagı var.
fps c. hiç denemedim ama adına bakılırsa sadece fps yapılıyor.
03-10-2008, 10:36 AM
2tane pro yokki!!!!!!
03-10-2008, 02:09 PM
ya bende biliyorum tabi 2 tane pro olmadığını sadece bunları koydum sizce hangisi daha güzel gibisine
03-10-2008, 02:34 PM
game maker bizim gibi daha bu işe yeni başlayanlar için ne programlar var.örneğin: CryENGINE 2 bu program sayesinde crysis yapıldı.ama ne yazıkki bizim alamayacağımız programlar.
03-10-2008, 05:41 PM
Her ne kadar oyun yapma programı olmsada Flash ile istediğin her şeyi yapabilirsin.Çok iyi bir hayal gücü varsa yapabliceklerinde sınır yoktur.
03-10-2008, 06:23 PM
En iyi oyun yapma programı diye açıyorsun ama en azından 100 tane oyun yapma programı var. Adından da anlaşılacağı gibi "FPS CREATOR" ve "GAME MAKER" arasındaki farkı ayırt edemiyorsan bravo...
En iyi dediğimiz şey ortak bir noktada buluşması gerek. Örn: C++ ve Visual Basic. İkiside dil, istediğini yapabilirsin. Ama Fps Creator ve Game Maker çok farklı. Birinde uzman fps oyunu yapıyorsun, birinde amatör(zor bile olsa profesyönel de aynı zamanda) oyun yapıyorsun. Bunları karşılaştıramazsın. Kilit!
En iyi dediğimiz şey ortak bir noktada buluşması gerek. Örn: C++ ve Visual Basic. İkiside dil, istediğini yapabilirsin. Ama Fps Creator ve Game Maker çok farklı. Birinde uzman fps oyunu yapıyorsun, birinde amatör(zor bile olsa profesyönel de aynı zamanda) oyun yapıyorsun. Bunları karşılaştıramazsın. Kilit!
Sayfa: 1 2