Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: [yardım]menü
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar menüde save game load game nasıl yapabilirim bi bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz?
arklar yokmu yardım etçek biri
Bu dedikklerin object kısmının sanıyosam main2 kısmında mevcut. (oyunu kapatma, kaydetme, kayıtlı oyun yükleme ve restart game olarak 4 tane mevcut)
Game maker ı açıyoruz.Sonra yeni oyun,ayarlar,çıkış(bunu fazlalaştırabilirsiniz) bunların spritelerini yapıyorsunuz.(Paint,photoshop veya gm'nin image editör'ünden yapabilirsiniz.

Bunları yaptıktan sonra 2 tane room oluşturuyoruz.Birinin adına menü diğerine ise oyun yazıyoruz.

Şimdi objelere geçiyoruz.

İlk olarak yeni oyun'u yapalım.Yeni obje açıyoruz.Sonra obje adına yeni oyun yazıyoruz.Sprite'den yaptığınız objeyi seçiyoruz.Ve Add Event tıklıyoruz.Ordan mouse'u seçiyoruz.Çıkan sekmeden Left button'u seçiyoruz.Actions'a ise Main1'deki rooms'tan different room'u seçiyoruz.Ve room'lardan oyun'u seçin.

Şimdi gelelim ayarlara yeni oyun'da yaptığımız gibi ismini ve sprite'sini seçiyoruz.Onada add event'ten mouse'dan left button'u seçiyoruz.Ve actions'a main 2'deki Display messege'yi seçiyoruz.Ve açılan pencereye yazmak istediğiniz oyun kontrolü ile ilgili yazıları yazıyoruz.

Ve son olarak çıkış.Her zamanki gibi adını,sprite'ını ve add event'i yapıyoruz.
Actions'a da main2'deki End Game'yi seçiyoruz.

Şimdi room'dan menü'ye geliyoruz.(Ordan isterseniz arkaya background koyabilirsiniz.İsterseniz boş olsun.)Menüye objeleri istediğimiz gibi koyuyoruz.
saol oyun-bilgini

XeXmXrXe Yazılan:
saol oyun-bilgini

bişey değilde +rep atarsan sevinirim.

oyun-bilgini Yazılan:

XeXmXrXe Yazılan:
saol oyun-bilgini

bişey değilde +rep atarsan sevinirim.

ben hep atıyorumda sende bana bitane atsan fena olmaz hani

Sayfa: 1 2
Referans URL