03-01-2008, 04:39 PM
DREAM CITY: THE INITIAL (3D FPS GAME)
YAPIMCI:ROCKSTAR TR GAMES (YANİ BEN)
YAYINCI:YOK
PROGRAMI:GAME MAKER 7.0
sİSTEM GEREKSİnİMLERİ:
önerilen:
PENTİUM 4
256 MB RAM
128 MB FX 5200 EKRAN KARTI
MOUSE
KLAVYE
HOPARLÖR
-----------
OYUNUMUN KONUSU:
Dream cityde işler yolunda gitmemektedir.bir mahalleyi çeteler ele geçirmiştir ve butun insanlar mecburen kaçmak zorunda kalmıstır.yapılması gereken zor bir iştir.gizlice mahalleye girip çeteleri etkisiz hale getirmek için mekanlarının yok edilmesi gerekmektedir.işte bizde buraya bir asker olarak gidiyoruz ve 5 ayrı mekandaki yerlere bombalar yerleştiriyoruz.tabi bu sırada cetelere dikkat etmeliyiz.
ACIKLAMA:
Oyun demo oldugu için sadece 1 bölüm var.
DOWNLOAD:
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
RESİMLER:
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
TESEKKURLER +REPLERİnİZİ BEKLİYORUM.
YAPIMCI:ROCKSTAR TR GAMES (YANİ BEN)
YAYINCI:YOK
PROGRAMI:GAME MAKER 7.0
sİSTEM GEREKSİnİMLERİ:
önerilen:
PENTİUM 4
256 MB RAM
128 MB FX 5200 EKRAN KARTI
MOUSE
KLAVYE
HOPARLÖR
-----------
OYUNUMUN KONUSU:
Dream cityde işler yolunda gitmemektedir.bir mahalleyi çeteler ele geçirmiştir ve butun insanlar mecburen kaçmak zorunda kalmıstır.yapılması gereken zor bir iştir.gizlice mahalleye girip çeteleri etkisiz hale getirmek için mekanlarının yok edilmesi gerekmektedir.işte bizde buraya bir asker olarak gidiyoruz ve 5 ayrı mekandaki yerlere bombalar yerleştiriyoruz.tabi bu sırada cetelere dikkat etmeliyiz.
ACIKLAMA:
Oyun demo oldugu için sadece 1 bölüm var.
DOWNLOAD:
RESİMLER:
TESEKKURLER +REPLERİnİZİ BEKLİYORUM.