Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Lütfen Yardım!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ya ben tamamen game maker de acamiyim ve ilk başta 2d oyundan başlayarak geliştirmek istiyorum ama ben hiç birşey anlamadım yaptım oyunumu ama eror verio hiç bir şey hareket etmio lütfen biriyle ortaklaşa oyun yapalım:::icon_biggrin:::
Şimdi ben uyaracağım ama yine hep tartışma oluyor falan gibi şeyler diyeceksiniz. Böyle başlık açılmaması gerekiyor ama yeni üye olduğun için kilitlemiyorum.

Kendini geliştirmek istiyorsan sabitteki "Türkçe e-kitap"'ı kullanmanı tavsiye ederim.

keremc95 Yazılan:
Şimdi ben uyaracağım ama yine hep tartışma oluyor falan gibi şeyler diyeceksiniz. Böyle başlık açılmaması gerekiyor ama yeni üye olduğun için kilitlemiyorum.

Kendini geliştirmek istiyorsan sabitteki "Türkçe e-kitap"'ı kullanmanı tavsiye ederim.

allah belanı versin o zaman ***** git :D:D:D silin su yavsagın mesajlarını da gorsun pıc kendini bisi sanıyo yarragımın tepesi :D:D:D

a.* picler ya deli ettiniz lan beni ne bicim forum bu a.*
bide simdi bunlar beni banlar banlayın lan yine bi sifre acacam yine kufur edecem bu forum un belası olacam ulan bundan sonra hacklemek için elimden geleni yapacam bu forum bu gunden sonra bitmistir iste o kadar ******** sizide 7 sulalenizi de erkekseniz banlayın
Shawn1 seni ip adresinle bilişim suçlarına haberdar ettim.

Konuyu silmiyorum yetkililer bildirdim görsünler, yapdığın terbiyesizliğin cezasını alacaksın.

Sahışın ip adresi: 88.253.158.120
Sahışın ögrendiğim ismi ve soyadı : Yiğit Capkan

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Referans URL