Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: COUNTER STRİKE 1.6 server açmama yardım edin!!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Ben counter strike 1.6 oynuyom başka serverlarda oynamaktan sıkıldım!!Kendi serverimi açacam ama nasıl yapacağımı bilmiyom lütfen anlayan yardım etsinSsad

söyleyene +5reppp

gerekirse e-mail adresimi veririm

::icon_question::

:::icon_biggrin:::
Bedava açamassın, server satanlar var bu sitede onlara danış aylık 50 60 ytl gibi sanırım fiyatı.
Kendin server açabilirsin . Ama tam olarak ben de bilmiyorum . Cs dosyalarına gir bilgisayarından oralardan olucaktı herhalde . Ama o yöntemle server açarsan sen bilgisayarını kapatınca server de kapanır .

FaLk3* Yazılan:
Kendin server açabilirsin . Ama tam olarak ben de bilmiyorum . Cs dosyalarına gir bilgisayarından oralardan olucaktı herhalde . Ama o yöntemle server açarsan sen bilgisayarını kapatınca server de kapanır .

o şekildeki serverda full lag oluyor.

çaylak oyuncu saol + 5 rep veremiyom kayıtta yok ama +1 verdim saol::mrgreen::::mrgreen::::mrgreen::::mrgreen::::mrgreen::::mrgreen::::mrgreen::
Ya burası Oyun sorunları bölümümü ? ? ?
Taşındı.
hayır arkadaşım
Sayfa: 1 2 3
Referans URL