Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: gtb
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Yeniden hatırlatmak isterim,

grubum "gtb" ye katılmak isteyenler "ekle" desinler ve yanına;
.Grafik, Tasarım
.Öykü, Ekleme
.Room yaratma
.Kodcu
.Müzik, ses bulma yapma
.Birleştirici
yazsınlar.Ve grubuma katılsınlar.(********* sitesindede ziyaretçi defterine yazabilirler.)
Reklama giriyor. Öncelikle izin alman gerekiyor Admin'den izin aldın mı yoksa almadın mı? Mesajını burdan bekliyorum. Yoksa site adresini sileceğim. Ayrıca siten GM ile ilgili tam olarak değil. Birsürü şey var.

keremc95 Yazılan:
Reklama giriyor. Öncelikle izin alman gerekiyor Admin'den izin aldın mı yoksa almadın mı? Mesajını burdan bekliyorum. Yoksa site adresini sileceğim. Ayrıca siten GM ile ilgili tam olarak değil. Birsürü şey var.

yakında download sitelerini de reklam diye foruma almıycaksınız galiba.hey allahım ne forumlar varya

:D :D
Arkadaşım şöyle birşey var: Forum Kurallarını bilmiyorsunuz galiba. Şimdi eğer bilgilendirme amaçlı olmayan linkler reklama girer. Şimdi ben de siteye girdim baktım. Site Game Maker sitesi değil bi kere. Game Maker olabilir ama tam olarak öyle değil. Adminden izin alsın sonra koysun bu mesajı buraya diyorum.

Ayrıca streetgm mesajında bir gülme işareti yapmışsın bitmiş. Bir "kelime" yok. Daha önce de uyarılmıştın.
ben bu forumda editorleri hic sevmiyorum istersenizbanlayın bu benim gorusum kimse karısamaz editorler kendilerini bisey sanıyorlar ama ne yardım var ne bisey sadece uyarı yapsınlar elestirsin ler reklam var desinler falan filan tovbe tovbe konusturuyolar adamı gece gece
Sanki hiç yardım etmiyormuşum gibi konuşmayın.! Rep puanıma bir bakın isterseniz. o zaman görürsünüz ne kadar yardım yaptığımı.
edit: Rep detaylarına bakın!
Sayfa: 1 2
Referans URL