Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Forumdaki anti konuları çoğaltalım
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Fark ettiniz ise artık kategorilerimizi ve game maker gibi admin konuları tıkandı artık hiç konu aç**ıyoruz.
Önerilerim:
1.Yeni Konular açalım
Ferraconn abi konu bulamadınızmı gelin ben zaten web tasarımcıyım. Yardımlarım buyurun.
----------------------------------------------------------------------------
Önerdiğim Kategoriler Ve Konular:
1.hiperoyun.net kategorisine önerdiüğim konular
----
İçine girebilecek alt konular.
---
1.Görüşleriniz
----
2.eĞİTİM KATEGORİsİ AÇABİLİRİZ AÇTIKTAN SONRA ÖNERDİĞİM KONULAR:
---
İçine girebilecek alt konular
1.Ödevler-Tezler-Projeler
2.sınavlar ve Hazırlık
3.Yurtdışında eğitim
4.Liseler
5.Üniversiteler
6.Dersaneler
----
3.Online Flash Games kategorisine alttaki konuları koyabiliriz.
---
1.Geyik Ve Mizah
2.Komik Fıkralar
3.Komik Videolar ve Flashlar
4.Karikatürler ve Resimler
5.Hiperoyun yarışmaları ve turnuvaları
---
Önerilerim şimdilik bu kadar.
bende web tasarımcıyım :D
ohoo kim web sayfası yapmamış bende web tasarımcısıyım ayrıca şimdi paralı domainde çalışıyorum :D

önerin güzelde biraz sitenin konusu dışına çıkıyoruz bunları yaparsak ayrıca geyik konularının çoğalmasından yana değilim bin tane boş mesaj geliyor.
dr ömer doğru sölüyor

sonra benim konum çok mod yapın beni diyolar

Web Tasarım Lise 3 :D :D :D
konu web tasarımcılar mı??? konuyla ilgili mesaj yapın birde kendiniz geyik yapıyorsunuz.
Geyiklerin çoğalmamasını mı istiyorsunuz bunun için geyik yapanlara ceza verelim.Başka yolu yok böyle giderse geyiklerde ceza olmayyınca hiperoyundaki herşey boşluk olur.Bu yüzden tek önerim geyik yapanlara ceza!
geyik yapsınlar o sorun değil

sorun birilerinin geyik amaçlı boş boş 700 konu açıp süper modluk falan istemesi :Artist:
Sayfa: 1 2
Referans URL