02-18-2008, 09:16 AM
eski oyunumu oynayanlar vardır aramızda.knowledge city adında gta bilgi testi oyunu yapmıştım.
şimdi ise gta2 tarzı bir aksiyon oyunu yaptım.ücretsiz bir oyun.
nesnelerin tamamını kendim cizdim ve kapladım.gm hazır kadları dısında kendimde kod yazdım.muzikleri kendim yaptım.vb...
KNOWLEDGE CITY 2
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Kahramanımız çok büyük bir yarışcıyken gecirdigi bir kaza sonucu yarıslara daha katılamaz.ve dogdugu sehir olan knowledge citye geri doner.zaten arkadası ahmetinde bası beladadır ve onu beklemektedir.kahramanımız geri dondugunde bıraktıgı sehrin artık eski sehir olmadıgını gorur.burd onu birsuru pis iş beklemektedir.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
ayriyetten oyun içinde 2 küçük oyunda var
1.burn bad : küçük bir platform oyunu
2.k multi tenis : bir pc uzerinde iki kişilık bır tenis oyunu
menu:
YENİ PROJE:
yeni yapacagım oyun için bana katılmak isteyen o.m atsın
yeni proje 3d gta tarzı aksiyon oyunu..
TESEKKURLER
MODERATOR ŞİMDİ KONUMUN KİLİTİnİ AC LUTFEN
BU BENİM 3 OYUNUM VE YASIM 22 ...YETERİNCE GM OGRENDİM.
şimdi ise gta2 tarzı bir aksiyon oyunu yaptım.ücretsiz bir oyun.
nesnelerin tamamını kendim cizdim ve kapladım.gm hazır kadları dısında kendimde kod yazdım.muzikleri kendim yaptım.vb...
KNOWLEDGE CITY 2
Kahramanımız çok büyük bir yarışcıyken gecirdigi bir kaza sonucu yarıslara daha katılamaz.ve dogdugu sehir olan knowledge citye geri doner.zaten arkadası ahmetinde bası beladadır ve onu beklemektedir.kahramanımız geri dondugunde bıraktıgı sehrin artık eski sehir olmadıgını gorur.burd onu birsuru pis iş beklemektedir.
ayriyetten oyun içinde 2 küçük oyunda var
1.burn bad : küçük bir platform oyunu
2.k multi tenis : bir pc uzerinde iki kişilık bır tenis oyunu
menu:
YENİ PROJE:
yeni yapacagım oyun için bana katılmak isteyen o.m atsın
yeni proje 3d gta tarzı aksiyon oyunu..
TESEKKURLER
MODERATOR ŞİMDİ KONUMUN KİLİTİnİ AC LUTFEN
BU BENİM 3 OYUNUM VE YASIM 22 ...YETERİNCE GM OGRENDİM.